veiligheidsmaatregelen 12 kids ‘camping tent

1 – Voor Camping, Inspecteer de site grondig

2 – Houd nooit open vuur in de tent

3 – Laat nooit een kampvuur Onbeheerde

4 – Draag een First Aid Kit

5 – Carry Emergency Supplies

6 – Never Leave van de Camping Tent Open wanneer u slaapt of Away

7 – Altijd Pitch de tent een veilige afstand van de Brand van het kamp

8 – Houd de Tent en Camping Clean

9 – Houd Iemand voordat u erop uit

10 – Was vaak uw handen

11 – Stay Away van Onbekend Planten en Wild Berries

12 – Wander nooit uit een Trail

Kids camping veiligheid tent voorzorgsmaatregelen zijn belangrijk, vooral als ze uit de buurt van de ouders en familie. Echter, kinderen zijn altijd kwetsbaarder in de open lucht. Om uzelf en uw camping vrienden te beschermen, moet u de onderstaande voorzorgsmaatregelen te volgen.

Voordat u uw camping tent op te zetten, moet u de site grondig te inspecteren. Kijk voor potentiële gevaren zoals bijenkorven, mierenhopen, poison ivy of andere giftige planten.

Als u citronella kaarsen te gebruiken in je tent, zorg ervoor dat je ze uitblazen voor het slapen gaan of het verlaten van de tent. Voor lichte, gebruik dan een zaklamp of een zaklamp in plaats van vlammen of lucifers. Investeer in een camping tent gemaakt van vuurvast materiaal voor extra veiligheid.

Wanneer u een kampvuur te bouwen, hebben altijd een volwassene in de buurt. Als u niet zeker bent van het proces, te voorkomen dat de bouw van het vuur. Laat het gebied zonder toezicht, terwijl een vuur brandt.

Te allen tijde, een EHBO-kit met je mee. Het moet onder andere verbanden, ontsmettingsmiddelen, geneesmiddelen tegen insectenbeten, een Calamine lotion, insectenverdelger, insectenspray, pincetten voor tekenbeten en zonnecrème.

Noodvoorraden kan worden lifesavers als je verloren of gewond. Draag een fluitje voor het aantrekken van de aandacht, aluminiumfolie die kan worden geplakt op de onderkant van schoenen voor het verlaten van tracks, zaklamp, kaart, kompas, mueslirepen, beginnende brand kit, extra kleding en water.

Je moet stevig sluit de camping tent wanneer u slaapt of als u stap uit, zelfs als voor slechts een beetje. Dit zal indringers te houden en houden ook vervelende insecten buiten.

Zorg voor een veilige afstand tussen uw camping tent en het kampvuur. Begin nooit een brand te dicht bij de tent of een tent te dicht bij een brandend vuur. Na het blussen van de brand, controleer dan de plek voor elke sintels voor het vertrek.

Een onreine camping is vaak aantrekkelijk voor insecten en nog veel meer gevaarlijke roofdieren zoals beren. Reinig na het eten en te houden voedsel gesloten en verzegeld te allen tijde.

Als u vertrekt voor een spoor, vermijden dat we zelf. Voor het verlaten van, laat de andere leden van het kamp weet waar je naartoe. Als je verdwaald bent, sta je de grond in plaats van te proberen om terug te gaan. Gebruik de fluit.

Bescherm uw gezondheid en die van andere door het wassen van je handen voor en na de behandeling van voedsel en na het gebruik van de wasruimte.

Er zijn verschillende giftige planten en bessen in het wild. Ontwikkel uzelf over deze soorten en te voorkomen dat het aanraken wilde planten. Eet nooit wilde bessen.

Vasthouden aan een parcours en volg de kaart. Altijd reizen met een groep. nooit van het pad en trek er op uit het bos in.