5 voorkomende problemen met schijnwerpers te vermijden

dekking

geblazen Breakers

Installatie

Solar Flood Lights

weerbestendig

Schijnwerpers op uw woning kan je het gevoel veel veiliger ‘s nachts. U kunt echter soms problemen met hen tegenkomen. Gelukkig kunnen de meeste problemen eenvoudig worden voorkomen met een beetje planning en dacht. Andere problemen kunnen gemakkelijk worden verholpen hoewel ze een beetje meer werk om dingen recht te zetten je nodig hebt.

Schijnwerpers zijn opgezet om een ​​bepaald gebied aan te steken. De beste manier om ervoor te zorgen dat ze het werk dat zij zijn ontworpen voor is op het gebied van de dekking van elk schijnwerper te controleren voordat je het installeert doen. Om een ​​volledig veld hebben, zorg ervoor dat de lichten overlappen elkaar om dit gebied te verlichten.

Gebeurt dit niet, kan soms worden verholpen door een verschuiving van de hoek van de lichten. In andere gevallen kunt u worden gedwongen om de gehele licht bewegen en dit kan een belangrijke taak zijn. Door het verzorgen van te voren uit te bereiden en te plannen dingen, kun je bespaart jezelf een hoop verspilde tijd en werk.

Voor de installatie van uw schijnwerpers, zorg ervoor dat uw circuit kan omgaan met de schijnwerpers. Het kan nodig blijken om ze op verschillende circuits als een enkel circuit het vermogen om ze allemaal aan heeft. Doet u dit niet kan resulteren in het hebben regelmatig geblazen brekers. U kunt ook vinden dat je met de bollen in uw schijnwerpers meer regelmatig te vervangen.

Wees voorzichtig over de installatie van uw schijnwerpers, vooral als je doet het werk zelf. Het kan verleidelijk zijn om de taak te haasten als je de installatie van schijnwerpers en dit kan leiden tot een slordig werk en schijnwerpers die niet goed werken.

Het is veel beter om je tijd te nemen en volg de instructies op de juiste. Als je niet comfortabel voelt het werken met elektriciteit, het huren van een elektricien om het werk te doen, dit kan een veel betere optie dan het veroorzaken van een kortsluiting of een elektrische brand later als gevolg van een slechte installatie methoden.

Als je zonne-schijnwerpers te gebruiken, zijn er andere problemen die u kunt tegenkomen. Als de sensor te veel omgevingslicht kunt zien ‘s nachts, zal uw schijnwerpers geloven dat het voortdurend overdag en gaat niet aan. U moet denken over waar je bent het plaatsen van de schijnwerpers. Als je dat doet dit probleem zich voordoet, kunt u het genezen door het toepassen van enkele zwarte elektrische tape over een deel van de sensor.

Het andere probleem is precies het tegenovergestelde. Met de sensoren geblokkeerd door bladeren en takken kan de lichten worden op veel te vaak. U kunt dit probleem te stoppen optreedt door ervoor te zorgen dat u niet de schijnwerpers, waar ze kunnen worden belemmerd gezet. U kunt ook overwegen het verwijderen van de belemmeringen voor het installeren door het kappen van filialen of andere invasieve voorwerpen.

Uw schijnwerpers moet weerbestendig zijn als je een goede kwaliteit set hebt aangeschaft. U kunt echter, bescherm hen door ze te installeren op plaatsen waar ze minder blootgesteld aan de regen en sneeuw zal zijn, zoals onder de dakrand van het huis of een garage. Zorg ervoor dat uw schijnwerpers zijn waterdicht kan helpen voorkomen dat bollen van burn-out.