5 voordelen van het hebben van een baksteen buitenkeuken

Ingebouwde kasten

Ruimte

Aangepast ontwerp

betaalbare Cost

De baksteen buitenkeuken is een volledig functionele keuken gebied dat je in staat zal stellen met uw gasten en familie om te koken en genieten van uw maaltijd in de open ruimte, samen. Dit type van de buitenkeuken is een standalone structuur met betonnen funderingen, bakstenen funderingen en structurele wanden boven de begane grond. Het bevindt zich meestal in de achtertuin of de tuin, dicht bij het openlucht zitgedeelte en niet ver van de externe deur naar de grote keuken. Er zijn vele voordelen van baksteen buitenkeukens en sommige van hen zijn hieronder vermeld.

De bouw van een bakstenen achtertuin keuken kan de architect om ingebouwde kasten gemaakt van half-bakstenen muren tot verdeeldheid en compartimenten te vormen op te nemen. De architect zal compartimenten op basis van de specificaties van de klant te ontwerpen. Aangezien deze zijn ingebouwd compartimenten, hoeft standalone meubels te kopen voor de keuken, en de verhuurder zal kosten het proces slaan. De huiseigenaar heeft slechts om deuren te kopen voor de bakstenen compartimenten en deze zijn zeer goedkoop.

Stabiel en duurzaam

Externe baksteen keukens zijn permanent gebouwd op het terrein, en daarom zijn ze zeer sterk, duurzaam en stabiel. Deze zijn niet draagbaar en worden gebouwd op de beste locatie in de woning tuin. Ze kunnen weerstaan ​​extreme wind, corrosieve weersomstandigheden, slijtage. Brick keukens kunnen zware gewichten te ondersteunen zonder enige moeite. U kunt plaatsen gietijzeren pannen en andere grote kookgerei, en al het gewicht zal worden geabsorbeerd door de structurele muren en doorgegeven aan de stichtingen. Hetzelfde geldt voor de bakstenen keuken zithoeken. Ze kunnen iemands gewicht dragen zonder enige schade.

Buiten baksteen keukens bieden meer kookruimte en zitten ruimte voor catering voor een groot gezin of sociale gathering.Essentially, ze zijn groter dan de indoor keukens. Terwijl 2 tot 4 personen kunnen worden ondergebracht in een overdekt keuken, de buitenkeuken maakt tientallen mensen rond het kampvuur te zitten. Uw huis chef-kok kunt koken veel voedsel dat niet mogelijk zou zijn met een standaard draagbare barbecue. Uw gezinsleden, familieleden en de gasten hebben de tijd om zich te mengen en chat, terwijl het eten is koken.

Een van de redenen waarom mensen liever buiten baksteen keukens is omdat de huiseigenaar heeft de mogelijkheid om de keuken ontwerpen op basis van zijn of haar eigen specificaties. U kunt uw eigen stijl en smaak te nemen tijdens het project planningsfase. Kies hoe u de keuken te lijken, bepalen de vloer grootte en kies de wandafwerking en rendering. Als u niet beschikt over het ontwerpen van vaardigheden, zoeken naar de diensten van een architect of gebouwontwerp technicus. De architect zal presenteren u met een paar ontwerp opties voor u om uit te kiezen.

De kosten van outdoor keukens baksteen vergelijking met draagbare Eilandkeukens veel lager. Een externe baksteen keuken is een doe-het-zelf-project dat u kunt uitvoeren op uw eigen. Zelfs als u besluit om een ​​aannemer te huren om het project uit te voeren, de kosten is niet veel in vergelijking met een grote draagbare eiland keuken. Ook, gezien het feit dat dit een permanente en duurzame structuur, zal het langer leven dan een geassembleerde buitenkeuken, en dus aan de verhuurder zal geld te besparen op reparaties en vervangingen.