5 voordelen van het gebruik sanitair knelfittingen

Gemak van Assemblage

Zweten Pipes

Veelzijdigheid

Aanpassing

herbruikbare

Loodgieters klemkoppelingen worden veel gebruikt in het huis. Ze zijn snel aan te passen, over het algemeen betrouwbaar en veel gemakkelijker dan zweten koperen leidingen bij elkaar. Ze kunnen gebruikt worden op veel verschillende soorten beslag. Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik knelfittingen hoewel u dient zich ervan bewust dat ze niet geschikt zijn voor alle situaties.

Putting sanitair klemkoppelingen samen is zeer eenvoudig. Er zijn slechts een paar onderdelen nodig. Je schuift een moer op de buis en voeg dan de compressie ring. Na dat alles wat je hoeft te doen is schuif de buis in de fitting en draai de moer. Terwijl je dit doet, je bent eigenlijk het indrukken van de compressie-ring op zijn plaats, zodat het comprimeert tegen zowel de compressie moer en de pijp naar een verbinding die is waterdicht te bieden.

De andere kant op sanitair klemkoppelingen is dat ze ook gemakkelijk uit elkaar te halen. Het enige wat u hoeft te doen is los te maken van de moer en trek de pijp. Als je remodeling en het wijzigen van uw leidingen of klemmen, kan dit een grote hulp, die ook u zowel tijd en moeite kunnen besparen.

Sanitair klemkoppelingen zijn een beter alternatief om samen te zweten leidingen. Zweten is een techniek die vaardigheid en tijd om carrry out en complete eist zonder lekken. Dit betekent dat je moet beheersen voordat u uw eigen sanitair werk kunnen doen. Loodgieterij klemkoppelingen kan door iedereen worden gebruikt, waardoor de opening van leidingen aan huiseigenaren die geen training voorbij basisvaardigheden.

Hoewel veel mensen gebruik maken van sanitair klemkoppelingen voor de aansluiting van koperen buis, dat is niet het enige gebruik voor hen. U kunt gebruik maken van sanitair klemkoppelingen op kunststof buis ook. Echter, als je gaat om dit te doen, is het van vitaal belang dat u een plastic compressie ring en niet een metaal te gebruiken. Deze zijn gemakkelijk te vinden bij de meeste bouwmarkten.

U kunt sanitair klemkoppelingen gebruiken in veel instellingen, hoewel ze zijn echt ontworpen voor leidingen die stationair aansluitingen. Dit betekent dat de pijp zelf waarschijnlijk niet bewegen. Dit maakt ze ideaal voor een gehechtheid aan het toilet of badkamer ijdelheden.

Na verloop van tijd, is het mogelijk dat uw sanitair compressiefitting een klein lek zou kunnen ontwikkelen. Met een zweette montage, moet je alles uit elkaar te halen en opnieuw te beginnen. Met sanitair klemkoppelingen, kunt u het probleem heel gemakkelijk in de meeste gevallen op te lossen. Het enige wat je hoeft te doen is los te maken van de moer een beetje weer veilig het dan net buiten het oorspronkelijke niveau van beklemming.

Als u werkt met sanitair klemkoppelingen, moet u smeren eerst de draden. Zodra dit is gebeurd, draai totdat u weerstand voelt. Zodra u weerstand voelt, ga dan niet meer dan een halve slag verder. Dit is vooral belangrijk met plastic pijp als over-aanscherping kan leiden armaturen te kraken of versplinteren.

U kunt hergebruiken sanitair klemkoppelingen vele malen en dit maakt ze een economische keuze. Toch moet u zich ervan bewust dat elke fitting zetels zich anders dus moet je altijd opnieuw gebruik maken van dezelfde delen van de eerder gebruikte sanitair klemkoppelingen samen. De uitzondering hierop is de compressie ring. Je moet altijd gebruik maken van een nieuwe voor een nieuwe installatie.