5 verschillende gazonbeluchters verklaard

1. Hand beluchter

2. beluchter Schoenen

3. Spike beluchters

4. Rolling beluchters

5. Plug beluchters

Gazonbeluchters zorgen voor een gezonde oplossing voor gemeenschappelijke problemen gazon. Deze tool is ontworpen om gaten in het gazon oppervlak dat vrij verkeer van de bodem bevordert creëert. Dit helpt om de circulatie van lucht in de grond die essentieel is voor een gezonde gazon verbeteren. Bij goed belucht, wordt de verdeling van water en voedingsstoffen in de bodem ook verbeterd. Dit helpt u een gezonder gazon te bereiken. U kunt gazon beluchting uit te voeren met de hand. Echter, tools beschikbaar om u doen sneller en efficiënter. Hieronder zijn 5 verschillende soorten beluchters kunt u overwegen voor uw gazon.

Als u een klein gazon, kan een hand beluchter heel effectief zijn. Basismodellen lijken op een hark. Ze los te maken van de oppervlakte grond die de toegang tot water en lucht door de wortels bevordert. Hand beluchters kan heel vermoeiend zijn om te gebruiken. Dit komt door het feit dat veel inspanning vereist van de handen om de bodem met de beluchter verstoren. Als je moet werken op een groot grasveld, deze beluchters zijn waarschijnlijk vermoeidheid en spanning veroorzaken. Verschillende modellen van de hand beluchters zijn beschikbaar op de markt.

Deze schoenen spikes aan de onderkant met spikes een paar centimeters lang. De schoenen worden gedragen over uw normale schoenen wanneer u het nodig te maaien of bemesten uw gazon. Universele riemen helpen om de schoenen vast te zetten. De spikes creëren gaten in het gazon oppervlak dat lucht, water en voedingsstoffen door betere stromen mogelijk maakt. Voor het beste effect, moet je beluchting schoenen vaak gebruikt. Het is een van de meest goedkope manieren om het gazon beluchten. De schoenen detailhandel voor slechts ongeveer $ 20.

Deze instrumenten hebben lange spikes aan het einde die u op in de grond. De spikes veroorzaken kleine gaten toen werkte in het grondoppervlak. Net als de kant beluchters, verschillende soorten spike beluchters zijn beschikbaar. Ongeacht het model van het gereedschap, de spikes zijn een wijdverspreide functie. Spike beluchters zijn eenvoudig te gebruiken en niet veel ruimte voor opslag nodig. De prijsklasse is ook breed die de consumenten meer flexibiliteit in de keuze geeft. Prijzen variëren van $ 10 tot ongeveer $ 600.

Deze maken een aantal van de meest efficiënte beluchting hulpmiddelen op de markt. De tool lijkt op een wiel met spikes die je rolt over het gazon oppervlak. Aangezien het wiel draait, de spikes graven in de grond. Dit creëert gaten snel en effectief, die de distributie van water, lucht en voedingsstoffen naar de root-systeem verbetert. Rolling beluchters zijn minder inspannend te gebruiken dan sommige van de andere modellen. Verschillende modellen zijn ook beschikbaar op de markt.

Deze beluchters gebruiken holle tanden te duiken in de grond en trek stekker uit de bodem. Dit zorgt voor een directe en effectieve band tussen oppervlak lucht en de ondergrond bodem. Meer water kan ook dringen in de grond onder een sterk verbeterde bodemgezondheid. Plug beluchters worden beschouwd als een van de meest effectieve beluchting gereedschappen. Dit komt omdat ze breken de zwaar verdichte bodem in tegenstelling tot sommige beluchters die compact de bodem. Echter kan plug beluchters niet worden gebruikt als de grond te hard als de pluggen niet in de grond doordringen zijn. Het wordt noodzakelijk om de aarde nat per dag of zo voordat je nodig hebt om te beluchten.