5 veiligheidsrisico’s die betrokken zijn met het bezit van een natuurlijk gas open haard

Als u op zoek bent naar een natuurlijke gas open haard in uw huis te zetten zijn er een paar dingen te overwegen. Over het algemeen de natuurlijke gas open haard is een uitstekende keuze voor de meeste mensen, want het is handig en efficiënt. Het zorgen voor een echte open haard, zonder het ongemak van het snijden hout en het opruimen van as. Om de open haard efficiënt draaiende te houden, moet u regelmatig reinigen van de logs, sintels, en glazen deur, maar dit is in principe al het onderhoud nodig. De natuurlijke gas open haard kan worden ontlucht of vent vrij. Beide zijn veilig zolang je volgen een aantal fundamentele veiligheidstips.

Safety Tip 1

Koolmonoxide is het grootste veiligheidsprobleem dat je nodig hebt om bewust te zijn van, omdat het dodelijk kan zijn. Het installeren en het houden van koolmonoxidemelders werken is nummer een manier om veilig te blijven. Een vent-free open haard komt altijd met een zuurstofdepletie sensor (ODS) dat wordt uitgeschakeld als het te veel koolmonoxide detecteert. Een geventileerde open haard ventilatieopeningen de rook uit het huis via een schoorsteen of zijn er speciale leidingen die kunnen worden geïnstalleerd om de lucht vent.

Safety Tip 2

Aardgas haarden produceren veel warmte, zodat je heel voorzichtig zijn om alle brandbare materialen uit de buurt van het toestel te houden moet zijn. Dit geldt in het bijzonder een ontluchtingsinrichting vrije haard omdat ze zijn gemaakt om een ​​bijna volledige verbranding die koolmonoxideniveau verlaagt hebben. Ook een veiligheidsscherm wordt aanbevolen om een ​​ongeval met kleine kinderen of huisdieren te voorkomen. Een regel is om alle items 2 voeten weg van de open haard te houden om ze veilig te houden.

Safety Tip 3

Jaarlijks onderhoud controles zijn nodig om ervoor te zorgen ervoor te zorgen dat het apparaat goed en veilig uitgevoerd. De beste aanbeveling is om dit elk jaar gedaan voor de verlichting van het voor het eerst voor de winter invalt. Een schoorsteenveger is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de schoorsteen schoon is als je gebruik maakt van een afgeblazen natuurlijke gas open haard.

Safety Tip 4

Houd de ventilator en luchtcirculatie passages schoon. Samen met ervoor te zorgen dat alle ventilatieopeningen niet verstopt zijn en in staat om goed te werken. U kunt verwijzen naar de handleiding over het reinigen van de ventilator en luchtcirculatie passages.

Safety Tip 5

Er zijn een aantal gezondheidsproblemen die ook moeten worden overwogen. Aardgas haarden zijn gekoppeld aan ademhalingsproblemen voor mensen die lijden aan astma of andere ademhalingsproblemen. Als iemand in uw huishouden lijdt aan ademhalingsproblemen wilt u misschien andere opties te overwegen. Studies hebben ook aangetoond bij baby’s hebben een hogere kans op het ontwikkelen van astma in woningen die aardgas draaien.