5 stof deur stoppen ideeën

1. The Inner Materials

2. De Outer Stof

3. Kies de Shape

4. met tekeningen en Stenciling

5. Neem Sounds

Een stof deur stop is een goed idee om in de buurt van deuren, zowel om praktische en decoratieve redenen vertrekken. Niemand houdt ervan om hebben een deur dichtslaan, en mogelijk breken vanwege plotselinge windstoten. Een deur stop kan dit probleem oplossen. Bovendien is het relatief eenvoudig om een ​​textielweefsel stop naaien in plaats van te kopen. Het kan aantrekkelijker en persoonlijk zijn.

Uiteraard moet de binnenkant materialen zwaar zijn om de nog goed werkt. U kunt zeer fundamentele zaken, zoals bonen, rijst, kleine stenen en alles wat geschikt en zwaar genoeg om te worden gebruikt voor een deur stoppen gebruiken.

Vervolgens moet je doek of stof die kan worden gebruikt voor de buitenste laag van het weefsel deur stop te kiezen. Men kan weefsel dat is gekleurd of gevormd zodanig dat deze overeenkomt met de kleuren van de kamer waar de deur stop worden gebruikt. Je kan ook meer dan één soort doek een kleurrijke effect met verschillende patronen, zelfs met verschillende soorten stof creëren.

U kunt kiezen uit verschillende vormen om de stof deur stop. Dit hangt voornamelijk op de inrichting van de kamer, en de voorkeuren van het individu. Kubussen en piramides zijn erg populair voor de deur stopt. Echter, kunt u een mondaine, onregelmatige vorm te maken, vooral als de kamer heeft een moderne of hedendaagse inrichting.

Sommige mensen zelfs voor kiezen om te creëren stof deur stopt uit grote, zachte speelgoed door ze te vullen met zware materialen. Dit is een geweldig idee voor een deur stop te gebruiken in een kids ‘slaapkamer, kinderkamer of speelkamer.

Voor degenen die creatiever kunnen ze ontwerpen op het te schilderen of onder patch werk. Dit zal helpen geven de stof deur stoppen meer levendigheid en kleur. Kinderen kunnen ook hun eigen tekeningen stencil op het te maken, vooral als de deur stop wordt gebruikt in de kamer van een kids ‘.

Wilt u nog meer origineel zijn, overweeg dan het plaatsen van een bel of een klokkenspel in de binnenste laag van het weefsel, zodat wanneer de deur stop enigszins wordt verplaatst kan een kleine tinteling geluid te maken. Dit is een geweldig idee voor een winkel, bijvoorbeeld.

Het maken van een handgemaakte deur stop is een geweldig project idee dat een veel tijd om te maken niet zou moeten nemen. U kunt ook cursussen over dergelijke gespecialiseerde naaien projecten te vinden of te zoeken naar project boeken, die een grote bron van informatie en ideeën zijn. Door de aankoop van een normale deur stop je zal waarschijnlijk eindigen met voorspelbare saaie vormen, standaard kleuren, lage kwaliteit materiaal en een gebrek aan personalisatie. Een handgemaakte deur stop kan een nieuwe look aan uw kamer te geven. Het is immers het eerste ding dat iedereen het invoeren van de kamer zien!