5 stappen voor het installeren van pvc sanitair kraanwerk

Stap 1 – Inspectie

Stap 2 – Verzamel Gereedschap

Stap 3 – Cut Pipes

Stap 4 – Bereid Wedstrijden

Stap 5 – Monteer Wedstrijden

Of u nu bezig met een renovatie of wilt u gewoon een vervanger te passen als onderdeel van een reparatie, te weten hoe PVC loodgieterswerkmontage installeren kan een nuttige vaardigheid. Met de juiste apparatuur en na een paar stappen, zult u het een relatief gemakkelijke taak te vinden.

Voordat u het proces van het installeren van nieuwe PVC sanitair kraanwerk begint, moet je eerst volledig bewust zijn van de juiste afmetingen van het desbetreffende gebied. Dit zal ervoor zorgen dat u de juiste PVC-buizen en hulpstukken te verkrijgen om de taak te voltooien. Bezig met een volledige inspectie zal u ook toelaten om een ​​duidelijk beeld van wat er moet worden vervangen te krijgen. Noteer de resultaten en neem deze mee als u de nieuwe items te kopen.

De resultaten van de inspectie zal u in een positie om te weten welke apparatuur nodig zullen zijn. Als u niet in staat om PVC sanitair kraanwerk in de exacte grootte die u nodig heeft te verkrijgen, moet u gebruik maken van een snij implementeren. Hoewel een ratel-stijl mes is verkrijgbaar bij vele bouwmarkten, als je terughoudend zijn om er een te kopen zijn dan bepalen of u een van een instrument verhuurbedrijf kan verkrijgen.

Zodra u alle benodigde apparatuur, kunt u de PVC loodgieterswerkmontage gesneden in overeenstemming met de metingen die u eerder opgemerkt. Strek het meetlint langs de buis op de gewenste lengte en markeer de afstand die moet worden gesneden met een potlood lijn. Bevestig de fittingen om te voorkomen glijden terwijl ze worden gesneden. Zorg ervoor dat uw inspanningen juist waren door droge aanbrengen van de inrichting te testen dat ze sleuf op hun plaats als ze zouden moeten zijn en goed uitgelijnd. Wanneer de armaturen zijn stevig op zijn plaats en veilig, op te sporen een potlood lijn langs de rand van het beslag, zodat u kunt terugkeren naar de juiste positie wanneer u ze plakken. Zodra dit is voltooid, kunt u de inrichting te demonteren.

Prime de PVC sanitair kraanwerk de montage door demping een doek met een aantal PVC schoner en doekje het rond de buitenranden van de leidingen en de binnenkant van de inrichting; deze actie om de delen die samen zullen worden uitgerust te beperken en laat ze drogen voor een paar seconden .

Zodra de relevante hoofdstukken zijn gereinigd, het verzamelen van sommige PVC lijm op een plamuurmes of een spatel en toe te passen op dezelfde oppervlakken van de buizen en armaturen die u eerder hebt schoongemaakt. Duw de onderdelen samen tot de randen zijn uitgelijnd met het potlood merken die je tekende als het droog-montage van de buizen en armaturen. Houd de onderdelen in de plaats voor ongeveer 30 seconden voordat de lijm te laten overnemen. Als alle onderdelen goed op hun plaats, gebruik snel een doek te vegen weg te vegen overtollige lijm die blijft aan de buitenkant van de leidingen voor het droogt. Aarzelen de machine aan de buizen voor een paar uur.