5 stappen om uw elektrische bedrading tot code

Stap 1 – Upgrade the Attic

Stap 2 – Upgrade the Basement

Stap 3 – Upgrade uw keuken

Stap 4 – Upgrade uw badkamers

Stap 5 – Upgrade Your Fire Protection

Een upgrade van uw elektrische bedrading in de woning is niet alleen een goed idee om te doen om de veiligheid van uw huishouden te handhaven, maar het is ook noodzakelijk om te voldoen aan de bijgewerkte bouwvoorschriften en nationale eisen voor residentiële woningen. Hieronder vindt u vijf essentiële stappen die u in het verbeteren van uw elektrische bedrading om het te krijgen tot de code.

Als uw zolder wordt gebruikt voor opslag of bevat alle apparatuur, zoals een verwarmingssysteem, moet u een lichte installeren om de volgende nationale gebouw code voldoen: 210,70 (A) (3). Installeer een eenvoudige gloeilamp (gebruik een lange levensduur, energie-efficiënte lamp, zodat het een langere tijd zal duren dan zou een traditionele gloeilamp). Het licht moet in de buurt van het gebied waar u uw items of zullen bewaren in de buurt van de apparatuur die op de zolder worden geplaatst.

De kelder is een andere kamer die moet worden opgewaardeerd tot de bedrading in uw huis tot code. Als uw kelder is voltooid, moet u nog steeds ervoor te zorgen dat alle van de verkooppunten worden beschermd door GFCIs. Dit zal uw huis te upgraden, zodat u voldoet aan de volgende gebouw code eis: 210,8 (A) (5).

Next, terwijl u in uw kelder, moet u ervoor zorgen dat u een werkende koolmonoxide en rookmelder om uw gezin veilig te houden en het geluid van vuur en gevaarlijke onzichtbare gassen.

Nu moet je de keuken te herzien en te zorgen dat de elektrische bedrading en componenten worden opgewaardeerd. De keuken is een van de meest gebruikte kamers in het huis en u wilt er zeker van dat het wordt bijgewerkt op basis van het gebouw eisen van de code. Hieronder zijn enkele van de dingen die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat zijn opgewaardeerd.

Outlet Upgrade

Elk stopcontact dat is over uw aanrecht gebied moet worden GFCI beschermd. Wanneer u uw stopcontacten een upgrade van je voldoen aan 210,8 (A) (6) en (7).

microgolven

Als u hebt opgebouwd in de magnetron in uw keuken, moet u ervoor zorgen dat zijn eigen circuit. Dus, als je magnetron oververhit raakt of als het genereert een vonk of surge, de stroomonderbreker in uw breaker box zal struikelen en de veiligheid in huis te houden.

Omdat je in de buurt van water in de badkamer, is het essentieel dat u ervoor zorgen dat alle verkooppunten in de badkamer zijn aardlekschakelaar beschermd. Wanneer u deze upgrade te maken, zult u voldoen aan bouwvoorschriften: 210,8 (A) (1).

Voor alle verlichting in de badkamer geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen # 12 gauge draad wordt gebruikt in de verlichtingsinstallatie.

Het hebben van de juiste brandbeveiliging in uw huis is van essentieel belang. Zorg ervoor dat elke kamer (slaapkamer) heeft een rookmelder geïnstalleerd minstens 3 voet van de deur. Een rookmelder moet ook op elk niveau van uw huis worden geïnstalleerd. Als je een beetje extra geld in uw budget, besteden de tijd om harde draad en interconnect elk van deze eenheden.