5 redenen voor het opzetten van een openlucht vogel bad

1. plezier en ontspanning

2. Habitat Restoration

3. Lage Onderhoud

4. Tuin Ongediertebestrijding

5. Wetenschap Projecten en Outdoor Education

Outdoor vogel baden zijn een eenvoudige en kosteneffectieve manier om de natuur dichterbij te brengen. De relatie tussen mensen en vogels kunnen een wederzijds voordelige één zijn als een paar accommodaties zijn gemaakt. Begin met een vogel bad als een low-cost, zeer effectieve manier om de habitat te herstellen, zorgen voor rente, gebruik van natuurlijke plaagbestrijding, en misschien zelfs uw bloeddruk te verlagen.

Nieuwe hobby’s zoals vogels kijken is gebleken om de bloeddruk te verlagen, aanzienlijk te verlichten depressie, en nieuwe gemeenschappen van vrienden om mensen het gevoel geïsoleerd. Zo dom als het ook mag lijken, het plezier en de ontspanning die afkomstig is van het kijken naar de vogels die massaal naar de feeder kan voordelen voor de gezondheid aan het huishouden bewoners te bieden.

Veel trekvogels hebben gehad leefgebieden vernietigd stedelijke ontwikkeling strekt. Door het plaatsen van een vogel bad in de achtertuin, vogels hebben plekken om niet alleen te drinken en baden, maar om uit te rusten langs het migratietraject. Het toestaan ​​van de vogel bad in een goed verlichte, open gebied te blijven zullen veel vogels aan te trekken en hen te voorzien van water het hele jaar door. Dit kleine aanvulling op de werf kan hebben verstrekkende gevolgen op het helpen houden vogelpopulaties intact.

Vogels zijn niet de enigen die de vogel bad te gebruiken. Veel soorten vlinders ook drinken uit de kleine, rustige plassen water en kunnen profiteren van het hele jaar door supplies.

De meeste vogel baden vereisen vrijwel geen onderhoud. Als het regent, zal niet alleen de vogel bad vol water, maar zal constant worden gespoeld zodat er geen schoonmaak nodig is. In de zomer, als de vogel bad is in de volle zon de meeste bacteriën worden gedood door de zonne-licht. Het vullen van het bad en zo nu en dan het nemen van puin uit te halen zijn ongeveer de enige twee onderhoudstaken. Als algen opbouwt, zal een snelle scrub neer met gedestilleerd witte azijn snel te doden zichtbare algen en de terugkeer zonder schadelijke chemicaliën te voorkomen.

Vogels voeden zich voornamelijk grote aantallen insecten en andere insecten onaantrekkelijk. Het hebben van vogels massaal naar uw tuin kan een aanzienlijke daling van het aantal slakken, muggen, muggen, en rupsen die zich voeden met het kweken van planten te creëren. Omdat lucht feeders, het vermogen van veel vogels aan kleine insecten, vliegende mieren, termieten en kleine spinnen schoon uit de lucht is ongelooflijk. In voorbeeld zijn zwaluwen naar schatting meer dan 1000 insecten per dag te eten. Veel vogels voeden zich ook met larven van insecten voordat ze uitkomen.

Het hebben van vogels rond kan wetenschap direct brengen naar de achtertuin voor veel kinderen. Vooral voor kinderen die in de stad wonen, de overvloed aan wilde dieren, die beginnen te verschijnen wanneer water aanwezig is, creëert hele nieuwe gebieden van belang. The Great Backyard Bird Count gebeurt elk jaar en moedigt mensen van alle leeftijden om aandacht te besteden en te rapporteren hoeveel en verschillende soorten vogels te zien in hun werven. Ten tweede kan een waardering voor de behoeften van andere schepsel empathie, de onderlinge afhankelijkheid van de natuur en respect voor het milieu te leren op een manier die vaak niet kan worden geleerd uit boeken.