5 populaire reling opties

1 – Iron

2 – Stone

3 – Hout

4 – Aluminium

5 – Glas

Reling zal niet alleen kunt u uw dekruimte definiëren, maar zorgt ervoor dat het gebied veilig door het voorkomen van vallen blijft. Met zoveel reling opties beschikbaar op de markt, wil je elke keuze zowel in termen van duurzaamheid en esthetiek te overwegen. Dit zorgt ervoor dat uw terras en de tuin is samenhangend en voldoet aan uw wensen ten aanzien van het ontwerp.

IJzer is een ideaal materiaal om te gebruiken voor een afsluiting als het kan worden gemanipuleerd in een aantal verschillende vormen en stijlen, terwijl de sterkte behouden. In aanvulling op de besluitvorming over de ruimte tussen de palen, dan kunt u ook variëren het ontwerp door het toevoegen van verbindingen tussen hen. Evenzo kunnen vormen worden gebruikt ten behoeve van het koppelen van de staanders en de staanders zelf kunnen worden gevormd in verschillende vormen. Met deze optie kunt u verzekerd zijn van een hek dat zal duren voor de komende jaren.

Met behulp van stenen naar een dek reling te bouwen zal zorgen voor een solide en stabiele barrière af te grendelen het gebied. Van graniet kalksteen, verschillende soorten stenen zijn beschikbaar voor verschillende looks. Stone zal gemakkelijk te onderhouden zijn en zal opstaan ​​tegen alle weersomstandigheden.

Hekken kan een veelzijdige optie dek relingen vanwege het aantal verschillende houtsoorten beschikbaar. De natuurlijke kleur en nerf van het hout kan toevoegen aan de look of, afwisselend, kunt u het hout om uw exterieur kleurenschema schilderen. Maakt niet uit hoe het is ingericht, je moet altijd weer traktatie hout om te voorkomen dat schimmel en rot. Een traditionele stijl houten balustrade zou zijn voorzien van bovenste en onderste grenzen met elkaar verbonden door verticale palen. Dit eenvoudige ontwerp biedt nog steeds een effectieve barrière. Custom leuningen kunnen worden gemaakt met het gebruik van carving en graveren om een ​​uniek ontwerp te maken.

Door gebruik te maken van aluminium als een deel van het dek relingen zal u toelaten om het te gebruiken in combinatie met andere materialen. Zo kunnen aluminium staven horizontaal in houten palen zijn voorzien van een ladder stijl ontwerp. Dit kan een relatief goedkope manier om af een dek en kan vaak worden gekocht in kit die als onderdeel van een doe-het-zelf-project kan worden geïnstalleerd.

Het gebruik van glas als onderdeel van een dek reling kan u helpen om een ​​stijlvolle en moderne look voor het dek te bereiken. Het zal voorkomen dat het uitzicht op de tuin en het omliggende gebied dat wordt verduisterd voor degenen die het dek. Ook kan het helpen om de ruimte groter lijken door waardoor het licht te stromen. Veiligheidsglas te worden verkregen om het risico op ongevallen verminderen.