5 overwegingen voor het bouwen van een deck rond bomen

1 – solitaire bomen

2 – Groepen Bomen

3 – Roots

4 – bladeren en vruchten

5 – Hout Plagen

Als je probeert om een ​​deck te bouwen, kunnen bomen een zeer grote belemmering voor dit proces. U kunt vinden dat je minder en minder toegang tot uw dek te krijgen terwijl je tussen de bomen bewegen, of u kunt vinden dat je nodig hebt om het dek te bouwen rond een grote boom. U moet mogelijk ook het dek gebied rond de bomen waar de bomen vormen een essentiële basis van de tuin te installeren. Het plaatsen van terrassen rond de rand van de boomgrens kan een interessante functie toe te voegen aan uw tuin, en je zult zien dat het een gesprek voor vele jaren. Met het oog op een dek rond bomen te installeren, moet je een paar home improvement vaardigheden, en een aantal dagen de tijd om het dek te bouwen.

Als u wilt een dek te bouwen rond een boom, dan kunt u dit doen op een aantal interessante manieren. Vaak parken en openbare ruimten kiezen voor low-level zitplaatsen rond de bank op te bouwen, en dit kan een goede start van uw terrasplanken project. Je moet een plan dat zal u toelaten om het dek in de buurt van de enige boom op te bouwen te ontwerpen, zonder dat het inkapselen het, aangezien dit de groei van de boom kan remmen en veroorzaken om te sterven, of dwingen de terrasplanken uit de buurt van de boom.

Boomgroepen presenteren een ander probleem om de enkele boom, zoals ze soms de terrasplanken kan overweldigen, en zaailingen van de bomen kan ontkiemen tussen de dekken, waardoor het nog moeilijker om de bomen de juiste positie. Als u denkt over de vorming van een deck rond een groepje bomen, misschien voor de schaduw, dan moet u overwegen het tegenhouden van de bomen met een kleine hek of iets dergelijks voordat u verder gaat.

Wat voor soort boom uw terrasplanken zal omringen, moet je de problemen van de fitting terrasplanken stichtingen rond boomwortels te overwegen. Bomen, zoals dennen, eiken en kunnen zeer grote en uitgebreide wortels, en als de boom groeit, deze wortels uit te breiden. Oak wortels in het bijzonder kan uitstrekken uit de grond, die veel problemen kunnen veroorzaken aan de draagbalken van een vloerafwerking gebied.

Bomen produceren een reeks van fruit en bladeren, die kunnen worden vergoten op het oppervlak van het dek, kan dit niet als een groot probleem, maar het fruit, of een stapel vochtige bladeren, kan een slipgevaar die gevaarlijk is om iedereen te veroorzaken wandelen op het dek. U moet werken aan het houden van het dek schoon als u wenst te plaatsen rond bomen.

Een boom of een groep van bomen kan ook het aantrekken van een aantal van hout etende insecten in het gebied dat uw terras kan aanvallen. Als u overweegt het installeren van een dek in de buurt van natuurlijk hout, zoals bomen of struiken, dan moet je overwegen om een ​​insect-resistente laag op uw terras. Evenals dit, moet je ook uit te voeren regelmatig controles van uw hout om ervoor te zorgen dat hout wespen, saaie insecten en ander ongedierte hebben niet doorgedrongen tot de structuur van het dek.