5 opties voor de badkamer schip zinkt

Steen

Koper

Glas

Hout

Porselein

Factoren ter overweging

Onder de meest populaire badkamer wastafel opties zijn schip zinkt. Ze bevinden zich op een aanrecht of ijdelheid. De kranen zijn gescheiden van de wastafel en gemonteerd door middel van het aanrecht of aan de muur boven de gootsteen. Elke blootgesteld sanitair is waarschijnlijk decoratief zijn.

Het water stroomt uit de kraan in het vat. Sommige kranen zorgen voor een waterval effect. Er zijn onbeperkte mogelijkheden voor gootsteen materialen en de vormen. In plaats van een witte wastafel, kunt u een kunstwerk gemaakt van materialen zoals keramiek, steen, glas, of zelfs hout hebben. Je kunt kunst hebben in de badkamer voor een redelijke prijs.

Een stenen wasbak kan worden gemaakt in elke denkbare vorm van een eenvoudige schaal op een vlakke rechthoek met een groef rond de rand. Vaak gebruikte stenen voor spoelbakken zijn graniet, marmer, travertijn, kalksteen, en onyx. De meest fantasievolle van de steen wastafels zijn gemaakt van edelstenen zoals jaspis, turkoois, en amber. Ze komen vaak in een natuurlijke vrije vorm stijl.

De vormbaarheid van koper maakt het mogelijk om te vormen tot een eindeloze vormen en vormen. De afwerking kan duidelijk maken aan de felle koper glans of een donkerder patina om het een oude blik te houden. Het oppervlak kan worden reliëf of gehamerd, waar nog meer decoratieve mogelijkheden.

Veel glas putten komen in een eenvoudige kom vorm met een ongelooflijke waaier van kleuren en afwerkingen. U kunt ook afgeronde vierkanten, ovalen, en zelfs gratis-vorm glaskunst.

Wood wastafels zijn met de hand gemaakt van hardhout. Ze zijn geschuurd, glad, en afgewerkt met een waterdichte vernis. Typische bossen voor putten zijn teak, eiken, en palissander. Er is een verscheidenheid van stijlen uit te kiezen.

Porselein is een van de meest betaalbare opties voor een schip zinken. Hoewel porselein is een traditioneel materiaal voor wastafels, het schip zinkt komen in honderden vormen. De meeste zijn wit of zwart. De meest decoratieve worden ingericht als fijn porselein, of zijn ze geglazuurd om ambachtelijke aardewerk lijken.

Bij het kiezen van een schip zinken, zijn er verschillende dingen te overwegen. Wat voor onderhoud bent u bereid te doen? Glazen wastafels zijn mooi, maar ze zijn gemakkelijk vlekken en kunnen water vlekken vertonen. Ze misschien een goede optie voor een gootsteen die niet vaak wordt gebruikt, zoals een badkamer voor de gasten zijn. Hoewel steen zinkt zijn duurzaam, moet je oppassen niet te chemische stoffen die het oppervlak zal schaden gebruiken. De fabrikant zal normaal gesproken geef je instructies schoonmaken als dat het geval is. Porseleinen wastafels zijn het makkelijkst te onderhouden.

Een andere overweging is de ruimte die je hebt. Schip zinkt nemen meer ruimte met een spoelbak. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte is voor de kom en de kranen.