5 midgetgolfbaan ontwerpen voor uw achtertuin

1 – Maze

2 – heuvels en valleien

3 – Circulaire

4 – Obstakels

5 – Grenzend

Het gebruik van golfbaan ontwerpen kan nuttig blijken te zijn een mini-cursus te maken in uw achtertuin, in het geval dat het voldoende ruimte bestaat. Dit maakt het noodzakelijk om de hoogte van de typen patronen die binnen de grenzen van een tuin kan worden gebruikt. Door het gebruik van het juiste ontwerp, vindt u het mogelijk om de tijdverdrijf dichter bij huis te genieten.

Met behulp van een soort doolhof patroon voor golfbaan ontwerpen zal u toelaten om een ​​lineair ontwerp dat u zal toestaan ​​om rechte schoten van de ene hole naar de volgende te maken. Dit ontwerp is ideaal voor gebruik in een achtertuin die beperkte ruimte voor de aanleg van een huis golfbaan omvat. Gezien de lay-out van een doolhof en het gebruik van deze sjabloon als leidraad voor waar de gaten te positioneren, zult u in staat om een ​​basis ontwerp te maken voor het verbeteren van je spel.

Nemen een aantal obstakels om u te helpen golfbaan ontwerpen die u zal toestaan ​​om je vaardigheden te ontwikkelen. Dit maakt het bijzonder eenvoudig om een ​​golfbaan te installeren in een achtertuin die een oneffen oppervlak omvat. Het graven van gaten zal u toelaten om zandbakken te creëren, terwijl tot de aarde en het vervangen van de grasmat zal u toelaten om de heuvels te maken. Door het plaatsen van de gaatjes strategisch rond deze toevoegingen, zult u in staat om een ​​rondje golf die meer uitdaging biedt bereiken.

Met behulp van een cirkelvormig patroon van golfbaan ontwerpen zal u toelaten om een ​​effectieve patroon voor uw achtertuin te creëren. Gebogen lijnen zal u toelaten om de gaten te positioneren in een verscheidenheid van plaatsen die u zal toestaan ​​om een ​​partijtje golf te genieten in je achtertuin. Dit zal ook geven u de mogelijkheid van het gebruik van verschillende gaten van de ene opname naar de volgende, afhankelijk van de richting waarin u worden geconfronteerd. Concentrische cirkels kunnen worden gebruikt naast gebogen lijnen, die zo strak of zo breed als nodig om het gewenste ontwerp te leiden kan.

Nemen obstakels naar golfbaan ontwerpen met het oog op een cursus die een gekke golfbaan lijkt op te maken. Dit zal u toelaten om creatief te zijn in het ontwerp dat u te installeren, zodat u zo ingewikkeld of zo eenvoudig als gewenst. Zo kunt u ook hindernissen combineren met een standaard vlakke golf groen voor een aantal verschillende opties als resultaat. U zult ook in staat zijn om de obstakels op grote schaal verspreiden over de hele cursus om een ​​cursus die is te rommelig te vermijden.

Een begrensd golfbaan zal u toelaten om een ​​ontwerp te maken in een bepaalde vorm die u zal helpen om de bal op koers te houden. Dit soort ontwerp kan gebruik maken van een lichte grenzen die hoog genoeg is om de bal vorm gaat natuurlijk te voorkomen zijn te maken, terwijl u toch vrij bewegen. De vorm van het ontwerp kan de methode die is gewenst en het zal u helpen om uw foto’s te verbeteren op de cursus.