5 meest voorkomende problemen met inductie verlichting

1. Hoge installatiekosten

2. Elektromagnetische interferentie

3. Oververhitting

4. Koude

5. Mercury

Inductie verlichting maakt gebruik van een speciaal type TL-lamp. Inductie lichten op een magnetisch veldgenerator elektrisch exciteren de fosfor coating aan de binnenzijde van een glazen buis. Dit type lamp biedt verschillende financiële en ecologische voordelen ten opzichte van traditionele elektrische tl-lampen. Inductie lampen zijn energiezuiniger en gaan langer mee. Een inductie lamp produceert meer licht voor een bepaalde hoeveelheid elektrisch vermogen dan zowel spaarlampen of light-emitting diodes. Hoge kwaliteit bollen kan werken voor 80.000 tot 100.000 uur. De bollen warmen veel sneller en met minder energie dan natriumdamp lampen. Dit heeft ertoe geleid dat sommige gemeenten om inductielampen aan voor straatverlichting. Echter, de technologie is vrij nieuw en nog steeds undercommercialized. Inductie lampen zijn verwaarloosd ten gunste van LEDs met belangrijke beleidsmakers zoals het Amerikaanse Ministerie van Energie. Problemen bestaan ​​nog steeds met de technologie.

Veel verlichting aannemers niet bekend zijn met inductie-technologie, en het aantal gespecialiseerde dealers is beperkt. Aanpassing van bestaande ruimten is nog duurder. Om deze reden velen vinden de kosten van het installeren van een inductie-systeem onbetaalbaar. Echter, als je in staat om een ​​bevoegde installateur te vinden zijn, de lagere onderhouds- en exploitatiekosten van inductie verlichting zou de initiële kosten opwegen tegen.

Inductie lampen produceren elektromagnetische straling, vergelijkbaar met mobiele telefoons of draadloze routers. De impact van deze straling op de gezondheid van de mens is nog niet volledig onderzocht, maar elk apparaat je uiteindelijk koopt zal waarschijnlijk voldoen aan alle geldende voorschriften door de FCC, FTC, en andere administratieve instanties in te stellen. De elektromagnetische velden kunnen interfereren met andere apparaten, dus dit beperkt installatie-opties, vooral rond medische apparatuur of andere zeer gevoelige computers.

Als de generator oververhit raakt de lamp zal mislukken. Sommige lampen zijn slecht ontworpen en bieden geen afdoende warmteafvoer. Deze lampen niet na 15.000 tot 30.000 uur. Bepaalde ontwerpen aan te pakken dit probleem op door het toevoegen van isolatie en koelvinnen. Idealiter inductielampen werken bij lagere temperaturen dan gewone TL-lampen.

De prestaties van inductielamp lijdt iets bij temperaturen onder 0 graden F. De lampen kan langer duren om op te warmen en minder efficiënt gebruik van energie. Echter, kunnen de meeste inductie armaturen starten in omstandigheden zo koud als -40 graden Celsius

Inductielampen gebruiken elektromagneten of een magnetische antenne genaamd een vermogen paar solide kwik in de lamp energie. Het kwik produceert ultraviolet licht dat de fosfor coating stakingen. De fosfor zet het ultraviolet licht om zichtbaar licht.

Als een inductie lamp breekt, volgen gebruikelijke veiligheidsprocedures voor kwik morsen. Schakel het gebouw lucht handler en de ramen open. Gebruik handschoenen, stofmasker en een veiligheidsbril. Pak de grote glazen stukken met de hand, dan deppen kleinere fragmenten met een brede strook plakband. Double-bag het puin te verwijderen. Externe inductie lampen bevatten kwik amalgaam, of metaallegering, terwijl interne inductie lampen bevatten kwikdamp.