5 materiaal opties voor een badkamervloer

Vermijd Carpet

Wood Choices

Tegel

vinyl

Bamboe

Als u de installatie van een nieuwe badkamer vloer, heb je een groot deel van de opties voor u beschikbaar. Zelfs je keuzes in materiaal zijn heel gevarieerd. In feite, naar keuze van de badkamer vloer materiaal is zeer belangrijk. Uw badkamervloer zal moeten duren voor vele jaren en overleven veel misbruik. Sommige materialen zijn uitstekende vloeren in de badkamer, terwijl anderen dat niet doen. Elk heeft zijn eigen specifieke set van voor- en nadelen. Het volgende artikel moet u helpen om de verschillen tussen de diverse materialen die kunnen worden gebruikt als een badkamervloer te begrijpen.

Tapijt is een vreselijk idee voor de badkamer. Het is moeilijk schoon en droog te houden, vooral met de gemorste vloeistoffen en vocht die gemeenschappelijk in de badkamer zijn. Het probleem loopt dieper. Als tapijt doorweekt, kan het ernstig beschadigd en zelfs beschimmelde onder de oppervlakte te worden. Als dat gebeurt, het tapijt wordt een respiratoire gevaar en moet worden verwijderd. De eenvoudigste manier om dit probleem te voorkomen is door niet het leggen van tapijt in de badkamer.

Het is mogelijk om een ​​houten vloer hebben een badkamer. Als zorgvuldig gekozen, kan het een goede keuze te zijn, maar niet al het hout materialen zijn even haalbare opties. Standard hardhouten vloeren zijn niet de beste keuze voor de badkamer omdat ze kunnen worden beschadigd door vocht. Laminaat, dat een laag van decoratie en waterdicht op houtspaanders, een iets betere optie, maar als vocht doordringt het oppervlak de basis zal beschadigen. Parket is de beste keuze. Het is echt hout dat is ontworpen om vocht te weerstaan.

Keramische tegels is de meest populaire keuze voor de badkamer, want het is duurzaam en goedkoop. Keramische tegels is volledig waterdicht. Het schoonmaken van lozingen van een keramische tegelvloer is eenvoudig met een handdoek of een mop. Daarnaast tegel is een natuurlijke ontwerp keuze voor badkamers. Of het nu de metro tegel of een aantal andere stijlen en kleuren, kunnen keramische tegels worden geselecteerd in elke badkamer interieur aan te vullen. Glazen tegel is een populair alternatief voor keramische tegels. Glastegels geleverd met alle voordelen van keramische tegels behalve dat ze kwetsbaar zijn voor krassen kunnen worden.

Vinyl vloeren in de badkamer zijn een uitstekende keuze om verschillende redenen. Vinyl is goedkoop, veelzijdig en eenvoudig te installeren. Het is ook vochtbestendig. In termen van onderhoud, kosten en duurzaamheid, vinyl is een groot materiaal, maar het is een visueel minder aantrekkelijke keuze geworden dan in het verleden. Het wordt meestal gebruikt als een goedkoop alternatief voor tegels.

Eco-vriendelijk en bestand tegen vocht en schimmel, bamboe vloeren is een verrassend levensvatbare keuze.