5 koel boekenkast hoofdeinde ontwerpideeën

A Rolling Headboard

magnetische Headboard

driehoekige Headboard

Het creëren van Movement

Recht en Simple

Voor het boek liefhebbers die er zijn, u allen weet hoe belangrijk een boekenkast is, niet naar de boekenkast hoofdeinde noemen. Nu kun je worden afgeworpen in eerste instantie door deze gedachte, maar je zou verbaasd over hoe betrokken mensen zijn als het gaat om het ontwerpen van hun boekenkast hoofdeinde zijn. Er zijn tal van verschillende soorten ontwerpen die u kunt kiezen uit, zoals altijd de stijl die het beste is voor jou, is gewoon aan jou en wat je voelt u de beste werken in uw situatie.

Dit verwijst naar een boekenkast die muur bevestigd. Een deel van elk van de schappen is verwijderd en vervangen door een latje segmenten die zijn verbonden door een strook materiaal over de bovenkant. Hierdoor kan de segmenten oprollen en alle voor grotere objecten eronder om de houdbaarheid te staan ​​zonder interferentie. Dit maakt het ook mogelijk voor een unieke, gestileerde blik als ze niet in gebruik zijn.

De magnetische planken werkt aan het opzetten van een kleine wandrek op uw muur. Dit vereist wel een groot deel van het werk, omdat een reeks van magneten heeft in de muur te worden geïnstalleerd monteren zelf. Elk stuk hout een sterke magneet die aan de achterzijde ervan is gekoppeld. Deze magneten zet de planken aan de muur. De magneten kunt u verwijderen en planken te vervangen als het je past. Het werkt goed voor het creëren van een nieuwe en veranderende hoofdeinde als uw boekenkast vult en leeggoed.

Dit hoofdeinde is ongelooflijk decoratief en werkt goed in een appartement of een huis waar de kunst is het centrale aspect van het ontwerp. Het stuk is gemonteerd met stukken hout die creëren kruisende en het koppelen van driehoeken die hoog boven uw boekenkast zou rusten. Deze apparaten kunnen worden gebruikt om objecten zoals planten of trinkets houden, terwijl een decoratief hoofdeinde optreedt.

Neem verschillende objecten, kunnen ze alles wat je wenst te zijn, en het creëren van een gevoel van beweging op je boekenkast. Door simpelweg het toevoegen van armen en benen (of stukjes die je hebt gekocht van een winkel of stukjes die je zelf hebt gemaakt) kunt u uw objecten tot leven komen. Afhankelijk van de manier waarop je situeren de stukken met hun armen en benen, kunt u dat het lijkt dat de objecten springen, rennen, vallen, of hand in hand. In dit geval bent u alleen beperkt door wat je geest kunt voorstellen.

Als u vindt dat u geen zin om uw eigen hoofdeinde op te bouwen, met behulp van een van de verschillende hierboven genoemde technieken, kunt u vinden dat een eenvoudige laag verf is de weg te gaan. Door simpelweg het nemen van een vliegtuig hoofdeinde, en met de hand schilderen van een zonsondergang op het hout is genoeg om een ​​heerlijk gevoel van kalmte en rust te creëren. De hand het schilderen van uw hoofdeinde kunt u uw eigen persoonlijke touch toe te voegen aan het stuk. U kunt elk aspect van het ontwerp. Als je een stuk voor de ruimte van uw nieuwe baby meisje wilt, gewoon verf op een paar wolken met wat roze achtergrond verven. Deze techniek maakt de vrijheid.