5 kalksteen tegel design tips

1. Mosaic

2. Pure White

3. Schaakbord

4. Twee-gestemde Badkamer wandtegels

5. Mix & Match

Kalksteen tegel is gemaakt van een sedimentair gesteente dat calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat bevat. Het merendeel van de kalk stenen hebben korrelige en ruwe textuur met kleine stukjes van fossiele dier schelpen. De kalkstenen kan een unieke kleur, variërend van wit tot gouden voorhoofd, maar botten, havermout, koffie of vuursteen in de steen kan andere kleur te geven aan een tegel. Denk aan de volgende tips als u van plan om kalksteen tegel te gebruiken in uw huis.

Als u een uniek ontworpen tegel gemaakt van kalksteen wilt, kunt u ervoor kiezen om een ​​mozaïek ontwerp hebben. Deze wordt gemaakt door het samenstellen van verschillende stukken van tegels in verschillende of symmetrische vormen om te komen met een foto of een abstract ontwerp. U kunt de mozaïek aan uw smaak en wens op maat te hebben, waardoor u een one-of-a-kind kalksteen tegel ontwerp.

Als u het ontwerpen van een tegel voor uw badkamer, kunt u terecht voor de klassiek ingerichte badkamer helemaal wit. Met dit ontwerp, zul je nooit verkeerd gaan, zelfs na enkele tientallen jaren zijn verstreken. Een voordeel van het hebben van een zuivere witte tegel ontwerp is dat u een harde tijd niet zal overeenkomen met uw badkamer accessoires met uw tegel kleur. U kunt eenvoudig heldere tinten toe te voegen als een contrast met de grimmige witheid van uw badkamer.

Een gemeenschappelijke stijl tip voor tegels is het dambord bootsen met behulp van twee kleuren. Hoewel dit type style zelfstandig kan zijn, kunt u een draai van je eigen persoonlijkheid toe te voegen door te kiezen voor kleurcombinaties die overeenkomen met uw smaak. Voor een klassieke look, kunt u zich met zwart en wit, of voor een moderne look, kunt u kiezen helder blauw en groen.

Het is nu gebruikelijk om badkamer wandtegels dat twee verschillende ontwerp of kleur te zien. Meestal is de kleur van de tegels van de bodemwand van een donkerder tint dan de tegels aan de bovenkant. U kunt mixen en matchen kleuren door het plukken kleuren van dezelfde tint, maar met verschillende tinten voor uw badkamer muur of twee totaal verschillende tinten die je denkt dat aantrekkelijk zijn voor de ogen.

Veel van de moderne badkamers of kamers sport verschillend patroon, gevormd en gekleurde tegels. U kunt vet rechthoekige tegels vermengd met dunne rechthoekige tegels in een eenpersoonskamer te vinden. Dit geeft een kamer een veel aantrekkelijke look, waardoor het een beetje levendiger dan te saai en eentonig tegels. Wees niet bang om te mixen en matchen verschillende grootte tegels in één kamer. U kunt ook experimenteren met verschillende kleuren en designs.