5 ideeën voor huwelijksreceptie entertainment

1. Op een begroting?

2. Traditionele

De bruiloft receptie is waar al het plezier gebeurt! Er zijn verschillende opties voor zover receptie entertainment betreft. De beslissingen moeten worden op basis van uw stijl, budget en de algehele gevoel van de bruiloft.

Als je op een budget er is echt geen zorgen te maken. Moderne technologie heeft muziek gezet op onze vingertoppen vrij eenvoudig. Als je niet kan veroorloven de traditionele DJ, maak een mix en zet het op een Ipod. U kunt een spreker of huren, sluit deze dan aan degene die je al hebt of aanschaffen. Er zijn bonussen voor het doen van het op deze manier, zoals het feit dat je totale controle over wat er wordt gespeeld zal hebben. U kunt nog steeds nodig om iemand aan te wijzen als de emcee voor de nacht, om te helpen met de stroom van de receptie.

Er is niets mis met het houden van de traditie en het inhuren van jezelf een bruiloft DJ. De prijs voor DJ’s variëren, maar de sleutel is om iemand die je een aanbeveling voor te vinden. De DJ zal maken of de stroom van het huwelijk te breken, dus zorg ervoor dat een ontmoeting met hen en zorg ervoor dat je hun persoonlijkheid. Maak een duidelijke lijst met nummers die u zeker wilt gespeeld en degene die je liever doen zonder. de introductie, het geld dans, het gooien van het boeket, etc. Uw DJ moeten alle apparatuur die nodig zijn, zoals microfoons voor de speeches eventuele veel sprekers om ervoor te zorgen: als onderdeel van hun werk, moeten ze een orde van evenementen te laten plaatsvinden hebben het geluid wordt gehoord.