5 huishoudelijke artikelen u kunt hergebruiken als planter

Idee # 1: Laarzen en Schoenen

Idee # 2: Potten, pannen en Emmers

Idee # 3: afvalemmers

Idee # 4: Waterclosets

Idee # 5: Yard and Garden

De lokale warenhuis heeft verschillende type plantenbakken beschikbaar, maar ze zijn allemaal duidelijk planter-vormig. In plaats van het versieren van uw terras of tuin met het zelfde oude ding, overwegen een aantal interessante ideeën om huishoudelijke artikelen zoals planters hergebruiken. Objecten die zijn stof te verzamelen kan worden omgezet in heerlijk fitting planters.

De oude boot kan een van de oudste planter stijlen afgeleid van andere huishoudelijke artikelen worden. Sommige planten kunnen beter geschikt in een plastic slipper te leven, en andere zullen zich direct thuis voelen in een gewone rubber boot. Een ander voordeel dat een planter uit een rubberen laars is dat het kan worden ingericht met andere stoffen, hobby verf en decals of stickers.

Alle manieren van metalen containers kan worden gebruikt als een planter. Mogelijke ideeën zijn onder andere een gietijzeren ketel, een ouderwetse emaille koffiepot of een gegalvaniseerde metalen emmer. Als u gebruik maakt van een blank metaal dat roest, zoals gietijzer, olie het blootgestelde oppervlak vaak om een ​​lichte glans te behouden en verval te voorkomen. Voor decoratie, kunnen metalen oppervlakken worden geverfd of stickers en stencils toegepast. Bovenop het effect met een gecontroleerd lint, of gebruik maken van een gouden verf op de buitenste rand te markeren.

Huishoudelijk afval manden zijn er in vele verschillende stijlen. Voetbalfans kunnen een prullenbak die een voetbal, of hun favoriete team logo lijkt te hebben. Kunststof en metalen afvalcontainers weinig of geen conversie voordat ze kunnen worden gebruikt als een planter. Het is een goed idee om een ​​kleine afvoer in de bodem te zetten, maar als je controle over hoeveel water de container ontvangt, dan drainage is niet nodig.

Zo ongewoon als het ook mag klinken, een toilet tank is een perfecte porseleinen planter, compleet met een gat in de bodem van overtollig vocht door te tappen. U kunt een klein stukje van roestvrij staal lag over de afvoer om te voorkomen dat uw grond ontsnappen, en laat het daarbij. Soms worden interessante planter ontwerpen gemaakt met de kom deel dat het oorspronkelijke apparaat helemaal na te zijn geplant en versierd niet langer lijken. En een replica antieke water closet, compleet met de pull-keten, maakt een prachtige twee salie plantenbak met de schaal op de bodem en de tank boven op een deel van de leidingen.

Allerlei dingen tot rond het huis (of te verstoffen in de garage) kan worden omgezet in een plantenbak. Je zou zelfs kunnen gebruik maken van een maïs plantenbak, of een ander type van het zaad planter, en vul het zaad bak met aarde en bloeiende struiken. Voeg wat bodem en planten in een wastobbe, of zelfs om te zetten en oud goed in een mooie bloem planter. Indien het de bodem en vocht kan vasthouden, en heeft een soort van esthetiek, zou het waarschijnlijk worden omgezet in een plantenbak met slechts een kleine inspanning.