5 home remedies te gebruiken om zilvervisjes te doden

Sommige Simple Home Remedies

Maak uw huis Hostile te Silverfish

komkommer Schillen

Water en Flour

kruidnagel

boorzuur

Be Persistent

Heb je ooit een aantal zilvervisjes in uw huis gevonden? Naast het feit dat vervelend, deze kleine jongens zijn moeilijk om zich te ontdoen van zodra zij zijn gevestigd. Er zijn verschillende manieren om zich te ontdoen van hen, maar om hen van terug te komen wat je nodig hebt om te begrijpen waarom ze in de eerste plaats werden aangetrokken om uw huis te houden. Anders zullen ze terug blijven komen elk jaar.

Terwijl het verminderen van de vochtigheidsgraad in uw huis niet zal niet zilvervisjes uitroeien, het zal helpen voorkomen dat ze terugkomen. U kunt zilvervisjes met insecticide, maar veel minder dure home remedies is bekend dat ze werken te doden.

Zilvervisjes graag in vochtige plekken om te wonen waar sprake is van hoge relatieve vochtigheid, zoals 75-95%. Kelders, badkamers en keuken kasten zijn de meest voorkomende plaatsen waar ze te vinden zijn. De vochtigheidsgraad moet worden laag te houden op 50% te allen tijde te voorkomen dat ze nestelen in uw huis. Een ontvochtigen apparaat moet in uw kelder worden geplaatst om overtollig vocht te verwijderen, vooral tijdens de zomermaanden. Houd je huis schoon en afgestoft, vrij van alles wat de zilvervisjes willen eten, zoals kartonnen dozen of peeling behang.

Komkommer peelings zijn een uitstekend middel tegen zilvervisjes. Snijd ze in dikke stukken en leg ze overal waar je hebt gespot zilvervisjes, net als in de keuken kasten, de badkamer, de kelder enzovoort. U moet om ze te vervangen na een paar dagen nadat ze zo lang als de bugs zijn ongeveer worden gedroogd.

Gewoon meng witte bloem en water in een kom. Gebruik alleen genoeg bloem om een ​​mengsel dat de consistentie van pannenkoek mix heeft te krijgen. Vervolgens neemt u een aantal kleine index kaarten en smeer ze aan beide kanten. Laat ze goed drogen. Plaats de kaarten, waar u denkt dat de bugs zou kunnen zijn, in scheuren, in de buurt van leidingen en rond gieten. Herhaal dit proces tot de zilvervisjes volledig zijn verdwenen.

Silverfish echt een hekel aan de geur van kruidnagel. Zodra u een vijandige omgeving heeft gemaakt voor de insecten, het plaatsen van hele kruidnagels, waar ze verschijnen zal hen weerhouden terug te komen. Behalve als er niets goed voor hen om te eten en als de vochtigheidsgraad is naar beneden, is de kans groot dat ze niet meer terug.

Dit is een eenvoudige en goedkope schoonmaakmiddel dat is geweldig om alle soorten van insecten te doden. U kunt een beetje poeder te plaatsen op moeilijk bereikbare plaatsen waar je denkt dat ze zijn ondergedoken. De zilvervisjes zal de boorzuur eten, neem dan even terug naar hun nest en doden van de hele kolonie. U kunt ook mengen boorzuur met warm water en spuit regelmatig het aangetaste gebied als je huisdieren in het huis te hebben en je bent bang dat ze konden het poeder te eten.

Met elk van deze zelfgemaakte remedies, doe net verwachten ‘s nachts resultaten. Persistent en welke remedies u ook kiest, blijf daar totdat de zilvervisjes volledig verdwijnen. Door het houden van uw huis droog en vrij van voedselbronnen, je moet ontdoen van zilvervisjes ten goede.