5 glasvezel douchecabine onderhoudstips

Het schoonmaken van de Stall

Voorzorgsmaatregelen

schilderij

Maak uw badkamer Airy

Tackelen Meeldauw Fungus

Terwijl een glasvezel douchecabine is een basisvoorwaarde voor alle badkamers, met de tijd de glans lijkt verdwijnt als gevolg van continu gebruik. De meesten van ons willen maken van deze kraampjes lang mee en houden hun nieuwe look intact. Dat kan door enkele eenvoudige onderhoudsstappen. Deze stappen zijn niet zwaar op je zakken noch zijn ze moeilijk uit te voeren.

Bij regelmatig gebruik, de stal oppervlak wordt mistig als gevolg van blootstelling aan water en zeep die een groezelige gespuis over de vezel te vormen. Gebruik een shampoo of vloeibare zeep om het oppervlak schoon te maken. Veeg het reinigingsmiddel overal, en veeg het daarna met een verse doek of natte spons. Als u niet wilt dat deze producten te gebruiken, het doen met een azijn gedrenkte spons of zuiveringszout opgelost in water. Breng het en laat de stal muren natuurlijke wijze drogen. Zie de resultaten voor jezelf. Uw douchecabine wordt zo goed als nieuw.

Gebruik nooit een hard materiaal op de wanden van de stal. Doen dus leidt tot krassen, die de elegantie van uw douchecabine mar. Zorg ervoor dat de douche deur openen na het nemen van een bad om condensvorming te voorkomen wordt overgelaten. Langdurige condensatie interfereert met de transparantie van de stal muren die niet kunnen worden hersteld met een bedrag van schoonmaken.

Een andere handige tip om uw douchecabine te behouden is om het te schilderen na de installatie. Doen dus bespaart later het schoonmaken, omdat de verf vormt een beschermende laag die gespuis weerstaat. Verwijder de glans van de glasvezel door schuren van het oppervlak. Het kan met schuurpapier. Volgende verwijder het stof met een stofzuiger.

Nu de glasvezel oppervlak klaar om te worden geschilderd, vul de spray buis met glasvezel lak of primer. Verspreid het gelijkmatig zonder dat enige verf te druppelen. Ga verder vanaf het bovenste niveau dat hieronder. Laat ze drogen voor enkele uren, neem dan een glasvezel verf van elk merk en toe te passen op dezelfde wijze als de primer. Laat het drogen. Tenminste 4 lagen moeten worden aangebracht.

Om de glans van uw glasvezel douchecabine handhaven, reinigen met gewoon water elke dag. Installeer een uitlaatventilator aan de accumulatie van zeepschuim of vuil op de douchecabines verminderen. Een ventilator verfrist uw badkamer en beschermt de kraampjes.

Vanwege de constante blootstelling aan vocht en stromend water, douche kraampjes zijn een paradijs voor meeldauw. Meeldauw maakt niet alleen de stal gebied onrein, maar ook mars van de frisse gevoel van een bad. Als de schimmel al heeft gevormd, dan moet je gewoon nodig hebt om gelijke delen water en bleekmiddel te mengen in een spuitfles. Draag handschoenen, zoals bleekwater eet in de huid. Nu spray de oplossing op de kraam gedeelten waar de schimmel aanwezig is. Als de laag niet uit komt, veeg het daarna met een borstel en opnieuw spuiten. Een andere stap die dergelijke schimmelgroei kon roeien is het installeren van een automatische sproeier in de stal dat de anti-schimmel composities sprays met tussenpozen. Het is een goedkope en effectieve manier om schimmelgroei te pakken.