5 gemeenschappelijke bbq fouten die je hebt gelijk nu maken

onderwerpen

Amy Jensen is een freelance schrijver voor meer dan 4 jaar op een breed scala van onderwerpen geweest. Ze heeft altijd een doe-het-zelf soort meisje geweest, leren hoe om dingen te doen door haar eigen creativiteit en onderzoek. In haar vrije tijd houdt ze naar de tuin, koken, schoonmaken, en neem het op projecten rond het huis. Van decoreren en vintage mode tot voeding en reizen, houdt ze van het schrijven over haar vele interesses.

Het is die tijd van het jaar opnieuw – voor vrienden en familie aan het licht van de grill, stap uit de koelers en verzamelen voor een aantal goede rooien. Terwijl u kan zijn om dit te doen elke zomer al jaren, wist je dat je zou kunnen maken van veel voorkomende fouten tijdens het barbecueën? Alles wat je kookt blijkt lekker genoeg, zeker, maar maak uw gegrilde gerechten nog smakelijker en uw grill gaan langer mee door te voorkomen dat de volgende fouten bij het barbecuen deze zomer.

1. u niet schoon uw Grill

Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken bij het koken op de grill is dat ze barbecuen, eten, en laat de grill afkoelen zonder reinigen. Hoewel het idee van het schoonmaken van een hete grill kan vervelend en een beetje gek lijken, dat is wat die grote grill schrapers en borstels zijn gemaakt voor. De as en druipen achtergelaten kan het gemakkelijkst wanneer de grill nog warm worden afgeschraapt het metaal. Zorg ervoor dat u de juiste grill reiniging tools te gebruiken om te voorkomen dat brandwonden. Als je wacht voor de grill om af te koelen, zal het veel moeilijker zijn om schoon te maken en het residu achtergelaten kan vasthouden aan de toekomstige voedsel en de smaak te veranderen.

2. U Cook Cold Meat

Het bereiden van vlees op de grill of een levensmiddel dat betreft, moet het bij kamertemperatuur. Een fout die veel te maken zet het vlees op de grill recht uit de koelkast. Laat het vlees zitten op de teller een tijdje, nog steeds gehuld of zachtjes bedekt, zodat het kan opwarmen. Dit helpt ervoor te zorgen dat u de meest zacht en sappig vlees mogelijk. Koud vlees kookt en smaak prima, maar zal veel meer stoere draaien in het einde.

3. U gebruiken Lighter Fluid

Hoe krijg je die kooltjes aan het licht? Door het gebruik van veel lichtere vloeistof. Hoewel dit het geval is, het probleem is dat lichtere vloeistof brandwonden en verdampt, stijgt uit het rooster als het brandt. Zoals hij stijgt in de lucht, dan raakt dat de grillplaat de eerste plaats, wat betekent dat het met betrekking tot het voedsel dat je grillen in lichtere vloeistof dampen. Dit is niet alleen giftig, maar het kan je proeven van eten een beetje te verlaten als benzine. Zorg ervoor dat u gemakkelijk licht houtskool of houtsnippers gebruiken in plaats om je eten schoon en smakelijk te houden.

4. U Gebruik geen voldoende saus

Wees niet bang om de vacht van de vlees u koken op de grill in veel saus. Een andere veel voorkomende fout is dat mensen het vlees marineren voordat ze het op de grill, en dan koken op de grill zonder toevoeging van nog veel meer saus. Dit is een grote no-no. Saus helpt vergrendelen van de natuurlijke vochtbalans in het vlees in plaats van het uit te drogen. De saus zal verwarmen, druppelen, en af ​​te branden, maar dat is volkomen normaal. In feite, dat is wat u wilt gebeuren. Zorg ervoor dat u een grill borstel te gebruiken en houden een schotel van saus in de hand als je grillen en flipping het vlees van uw keuze. Anders zal uw diner druppelen en uitdrogen, het vrijgeven van het vocht dat maakt het grillen de moeite waard.

5. U Eet meteen

Wanneer alle van de keuken wordt gezegd en gedaan, zorg ervoor dat je het voedsel koel voor 10-15 minuten laten nadat je het uit de grill. Vele malen mensen zijn zo enthousiast te graven recht dat ze missen op een groot deel van de smaak en sappen. Als het voedsel te heet is, het snijden in het zal ertoe leiden dat de sappen uit en over de plaat snel, wat het doel van de verzengende, saus, en bovengenoemde vocht verslaat draaien. Geef het voedsel wat tijd om af te koelen alvorens te snijden het zo dat de sappen blijven in het voedsel als je het eet.