5 geldbesparende strategieën om een ​​huis te spiegelen

Tip 1: Onderzoek en Plan

Tip 2: Om Flip of niet te spiegelen?

Tip 3: Ken uw Numbers

Tip 4: DIY is een must voor Profit

Tip 5: Stage Appeal

onderwerpen

Kimberly Carver is een freelance schrijver voor meer dan 15 jaar, en een succesvolle ondernemer in de afgelopen 3. Hoewel ze bezig is het runnen van haar eigen schrijven bedrijven en high-tech-website, TheHighTechSociety, Kimberly nog steeds geniet van het schrijven voor anderen over de onderwerpen die ze kent beste geweest waaronder computers, auto’s en huis en bedrijf renovaties en reparaties. Met een graad in de journalistiek en de certificering als juridisch medewerker, ze ook graag doen onderzoeksjournalistiek stukken en schrijven over juridische zaken. In haar vrije tijd, Kimberly graag projecten rond het huis met haar man.

Opgooien van een huis kan een erg leuk om te doen als u genieten van uitgebreide en intensieve doe-het-zelf-projecten. Zelfs beter dan het hebben van plezier bij het spelen huis is als u kunt profiteren, toch? Je hoeft niet al te kiezen, als je het goed doet toch! Deze kostenbesparende strategieën hieronder zijn bedoeld om u te helpen bereiken spelen met je creatieve kant en coming out vooruit in uw investering. Dus, laten we aan de slag, zodat je kunt krijgen flipping

In plaats van het R & D (onderzoek en ontwikkeling), laten we noemen dit deel R & P (Onderzoek en Planning). Onderzoeken en dan het maken van een plan uit dat onderzoek is het begin van een huis flip als je wilt succesvol in te zijn. Het eerste deel van het onderzoek te doen is voor jezelf. Je gaat om uw financiële bereidheid onderzoeken.

Financieel klaar om een ​​huis te spiegelen zijn betekent ervoor te zorgen dat uw credit score is uitstekend, en dat, indien nodig, heb je genoeg geld bij de hand, of op zijn minst een manier om dat geld snel, zoals via een home equity Kredietlijn. Als je nog niet klaar bent, dat is waar de planning komt. Maak een plan klaar te krijgen.

Naast het onderzoeken van jezelf is het onderzoeken van uw investering. Het gaat om het leren over uw lokale vastgoedmarkt en het ontdekken van welke locaties je huizenjacht in zou moeten zijn. Houd in gedachten dat, hoewel je een goede prijs op een huis in een slechte omgeving kan vinden, maar dat betekent niet dat het een goede investering . Locatie is zeker een zeer grote sleutel in het snel doorverkopen van een huis. Het is beter om een ​​paar dollars meer uit te geven op een goede locatie, zeggen experts uit de industrie, dan kopen van een huis in een slechte locatie en niet in staat zijn om het te verkopen in de tijd naar de winst.

Terwijl het onderzoeken van de locatie, ook onderzoeken wat de scholen zijn als (een goed selling point), en hoe de groei van de werkgelegenheid is in dat gebied en deze gebruiken in uw verkopen plannen. Dit zijn allebei goede indicatoren van hoe wenselijk is de locatie.

Zodra je op de juiste locatie, kunt u beginnen op zoek naar een huis. Kijk voor degenen die zijn in goede staat, wat betekent dat je niet hoeft om het te herbouwen – je bent gewoon gaan om het te repareren een beetje. Bringing it up-to-date en het schoonmaken het is wat je wilt in een woning die u van plan bent te verkopen, niet een gehele redo vanaf nul.

Als u een hoop geld in mogelijke dingen die je mag jezelf niet zien te redden, moet je iemand te inspecteren voordat u een aanbod. Als je niet in staat bent om dat te doen als gevolg van beperkte tijd, maak je een checklist om door te gaan, en als er iets ruikt slecht (letterlijk, zelfs) lopen.

Quick “Wanneer Walk Away” Checklist

Deze items op de snelle checklist zijn slechts enkele van de dingen om op te letten dat moet ertoe leiden dat u om weg te lopen en blijven zoeken. Elk van deze items zou een grote reparatie te worden wat resulteert in gederfde winst, of nog erger, waardoor u om te gaan in het rood. Een woning die je wilt is er een die structureel prima, helemaal up-to-code, en slechts heeft een update nodig. De aanpak van zaken als het bijwerken van een lelijke keuken en het vervangen van oude gekleurd tapijt zijn dingen die worden beschouwd als gemakkelijke oplossingen zijn – scheuren van een dak of repareren van leidingen zijn zeker niet zo gemakkelijk en zeker niet zo goedkoop.

* Vergeet niet dat dit bij huizenjacht: Net als mensen, kunnen een huis hebben veel gedaan met het uiterlijk om het aantrekkelijker te maken voor anderen, maar als het probleem is dieper dan dat, het gaat om te hard en te duur om te herstellen en zal ertoe leiden dat u niets dan pijn in het einde.

Terwijl je huizenjacht bent moet je wat specifieke nummers weten, zodat u kunt komen met een schatting van wat flipping het kost je. Het onderzoek zal helpen in dit gebied, maar je kunt het ook doen op de vlieg en met behulp van uw smartphone om de kosten te controleren – er is zelfs een aantal apps die er zijn dat zal nuttig zijn.

Nummers die je nodig hebt om snel te weten zijn de geschatte kosten van het installeren van tapijt, welke nieuwe apparatuur die u zal kosten, hoeveel nieuwe kasten en werkbladen lopen, en hoeveel een nieuwe laklaag (binnen en buiten) zal zijn. U moet hebben deze nummers weggestopt in je hoofd ergens, en zoals u huizen flip deze bedragen zal binnenkort een tweede natuur voor u en behulpzaam geworden voor uw budget. De twee belangrijkste gebieden te doen in een huis zijn de badkamers en keukens, en buiten de stoeprand beroep en de verf. De meeste van uw investering zal gaan naar deze gebieden.

Uw budget is een belangrijk onderdeel van uw strategie als het gaat om het opgooien van een huis en het maken van geld. Wat budget je komen met, deskundige flippers raden u aan zo veel als 20% toe te voegen aan uw schatting. Dit is omdat de dingen komen zo vaak dat ongezien zijn, dus het is best naar pad de schatting nu en gewoon blij zijn als je uiteindelijk niet te gaan zo ver.

Vergeet ook niet om te berekenen in uw schatting van de mogelijkheid van onroerendgoedbelasting, terwijl u de eigenaar, evenals eventuele hypotheek betalingen die u kan nodig zijn om te maken moet het niet zo snel als je hopen te verkopen bent.

het is een van de absoluut de beste manieren waarop je daadwerkelijk geld zult maken op de flip – uiteraard DIY moet een deel van geldbesparende agenda elk huis flipper te zijn. Het is ook het leuke aan het doen van een flip. Voor de duik in het ontwerpen van een geheel nieuw huis hoewel, bel een makelaar (degene die je gebruikt om te verkopen is het het beste) en vraag hen om een ​​walkthrough met u te doen. Vraag hen om advies over wat het beste verkoopt in dat gebied, zoals grotere keukens of misschien het openen van een kamer om het te maken in een grotere familie kamer. Realtors kennen hun klanten, zodat op hen rekenen voor de belangrijkste ontwerp ideeën.

Zoals voor wat je zelf kunt doen, als je niet weet hoe om alles te doen, zeg aansluiting voor bijvoorbeeld, het is oke. Dingen zoals sanitair en elektrische zijn vaak het best overgelaten aan de experts, vooral omdat ze nodig kunnen zijn om het huis te houden tot de code of voor het trekken van vergunningen. Andere dingen hoewel, zoals alles wat met arbeid, kunt u een hoop geld besparen door het allemaal zelf te doen.

Schilderen, het installeren van tapijt of andere vloerbedekking, zelfs gipsplaten vervangen, kunnen allemaal worden gedaan door jou. Wat je niet comfortabel voelt, zoek gaan naar de beste aannemers die redelijk zijn in kosten en die kunnen werken met u als u bereid bent om een ​​aantal van de betrokken arbeid doen bent. Terwijl flipping huizen, zul je snel ontdekken gewoon die aannemers die u kunt vertrouwen en welke je niet kunt, maar tot die tijd, gebruik sites zoals het Better Business Bureau en uw staat website voor rijbewijs en verzekering te controleren bij het aannemen van iedereen.

Tot slot, om het te verkopen, je wilt het op te zetten op een manier die de potentiële kopers zelf kunnen zien in wonen. Doe er niet te veel van het huis, zoals prullaria. Houd het geheel overzichtelijk. Kijk of je wat deal kan maken met een lokale meubels verhuur center die u zullen helpen het huis stadium op de juiste manier. De invoering van een paar eenvoudige meubels zal helpen kopers zien hoe home-y deze “nieuwe” thuis kan zijn.

Er is niet veel om het opgooien van een huis, zolang je de juiste locatie te kiezen, kiest u de juiste huis (iets dat gewoon cosmetisch werk moet), en doe het grootste deel van de renovatie zelf. Volg deze algemene strategie en je zult met een rendabele investering en een leuke ervaring komen.