5 fouten te vermijden bij het draaien van een garage in een leefruimte

Toestaan

werk is nodig

Aannemer

lay-out

Gemak

Hoewel de onderneming een garage remodeling project kan spannend zijn, betekent dit niet dat het licht moet worden gehouden. Met het oog op een bruikbare ruimte die geschikt is om geleefd te worden in het maken, moet u ervoor zorgen dat u de juiste procedure volgen om het te krijgen in één keer goed.

Ga er niet vanuit dat omdat u het omzetten van een bestaande ruimte in plaats van het oprichten van een nieuw gebouw dat je geen toestemming nodig. Lokale overheden zijn vaak bezig met het gebruik van een gebouw, evenals haar externe constructie, zodat ze kan nodig zijn om toestemming te verlenen. Afhankelijk van het bestemmingsplan gebied u zich bevindt, moet u een vergunning nodig voor het begin van een verbouwing werk om ervoor te zorgen dat het resultaat voldoet aan de bouwvoorschriften.

Door alleen het plannen van een aantal fundamentele decoratie als onderdeel van de garage remodeling proces, doe je de uiteindelijke bewoner een slechte dienst bewezen. Wees ervan bewust dat de behoeften van een auto zijn zeer verschillend van de behoeften van een menselijk wezen. Bijvoorbeeld, na het parkeren van uw auto en het verlaten van de garage, zult u niet in staat zijn om de hoeveelheid ruis de ruimte ervaringen van de straat en het aangrenzende huis merken. Zorg ervoor dat u hiermee rekening te houden en op te nemen op de noodzaak van isolatie in uw ontwerp te verzorgen van dit zo goed als voor de warmte vast te houden.

Volledig rekening houden met alle voorzieningen die nodig zullen zijn om de garage handiger als leefruimte te maken. Als er maar een bestaand stroomtoevoer naar de garage, moet u de omvang van de werkzaamheden die nodig is om een ​​gas- en / of watervoorziening in te voeren erkennen. Vergeet niet de behoefte aan verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en afvoer.

Behandel uw garage remodeling project op dezelfde manier dat je zou elke vorm van bouwwerkzaamheden die plaatsvindt in het grootste deel van uw huis. Onderzoek aannemers grondig om bevestiging te krijgen dat ze ervaring hebben met het doen van de baan en noteringen van een aantal mogelijke opties te verkrijgen. Check hun geloofsbrieven en verwijzingen evenals kijken naar de fysieke voorbeelden van hun eerdere werk.

Tijdens de garage remodeling proces, na te denken over het beoogde gebruik van de leefruimte en gebruik dit als een gids om u te helpen beslissen over een geschikte plattegrond. Denk na over de bestaande access point tot de garage en of er een aparte die nodig zijn om dingen gemakkelijker te maken. Een plattegrond, die is uitgerust met de metingen van de kamer zal ook nuttig zijn voor de planning, waar om meubels te plaatsen en of er genoeg ruimte voor de items die u wilt. Deze stap is vooral van belang als u van plan om ook de geconverteerde ruimte te gebruiken voor opslag.

Maak niet de fout van de veronderstelling dat de garage remodeling proces is eenvoudig niet te maken. Als u geen ervaring in de bouw of missen het vertrouwen om het werk zelf te ondernemen, gaan een aannemer om het werk te doen. Wees ervan bewust dat het een aanzienlijke hoeveelheid tijd kan nemen om het werk te voltooien, zodat je elke verstoring van uw huis en uw leven moeten in gedachten houden.