5 eetbare planten die u niet wist van

Het fruit, groenten, kruiden en specerijen in uw lokale supermarkt niet alle van de eetbare planten omvatten op de planeet aarde. In feite zijn er honderden soorten van eetbare planten die nog moeten worden ontdekt door de mensheid. Ook als aanvulling op beschikbare eetbare planten, zijn er vele eetbare planten die in het wild leven.

Dit artikel zal de nadruk leggen 5 vrij algemeen eetbare planten die je waarschijnlijk niet weet zijn eetbaar.

Goudsbloem: De bloesem van deze gemeenschappelijke jaarlijkse bloemencorso is eetbaar en hebben een fruitige afdronk.

Cat Tail: De wortel van de kat staart plant is eetbaar en wordt opgegraven uit de grond vrij gemakkelijk. Pas op, het smaakt bitter en flauw.

Paardebloem: Elk deel van de paardenbloem kan worden geconsumeerd, met uitzondering van de stengels. De bladeren kunnen worden gegeten in een salade, de bloem kan worden gekookt en de wortel kan worden gegeten in welke vorm dan ook.

Ficus: Verrassend, kan de boom die vaak wordt gezien leeft bij mensen thuis worden gegeten. De bladeren en de bast van de boom van ficussen kan worden geconsumeerd, het smaakt aards met een vleugje bitterheid.

Viooltjes: Zowel de bloemen en bladeren van het Viooltje kunnen worden geconsumeerd zonder dat het lichaam schade. Viooltjes zijn een populaire eenjarige plant die in bloementuinen in de Verenigde Staten verschijnt.