5 eenvoudige manieren om schorpioenen af ​​te schrikken

1. Seal het Huis

2. Outdoor Cats

3. diatomeeënaarde

4. Borax

5. Lavender

onderwerpen

Het is de menselijke natuur om schorpioenen te doden als je ze te vinden, of het nu in uw huis of buiten. In tegenstelling tot wat velen denken, de angel van elke schorpioen die u waarschijnlijk tegenkomt zal je niet doden bent. Het zal echter pijnlijk zijn en zal iets pijnlijker dan een bijensteek te voelen.

Je bent het meest waarschijnlijk schorpioenen in warmere klimaten, zoals het zuidwesten en gebieden van Zuid te vinden. Als u in noordelijke staten wonen, zijn ze waarschijnlijk niet een probleem te zijn. Ook, omdat schorpioenen zijn nachtdieren, bent u waarschijnlijk een te zien tijdens de dag. Ze hebben de neiging om huizen op zoek naar warmte en water in te gaan en in de loop van de dag, ze zich terugtrekken in donkere ruimtes. Echter, kunt u met behulp van schorpioenen huishoudelijke producten af ​​te schrikken.

De beste manier om schorpioenen uit het huis te houden is het voor hen moeilijk om zelfs maar in te maken. Dat betekent dat het gebruik van siliconenkit op alle kieren waar ze konden betreden. U moet grondig te zijn, omdat ze hun weg kunnen gemak in via de kleinste ruimtes.

Kalefateren rond kozijnen en rond alle scheuren in de fundering. Binnen, op zoek naar hiaten in de plint en rond kozijnen en sluit ze allemaal. Hoe beter je je huis af te dichten, hoe kleiner de kans dat je een probleem met schorpioenen hebben. Het houden van uw huis vrij van rommel betekent dat je minder kans om items te verplaatsen en worden plotseling verrast door een schorpioen.

Katten en schorpioenen zijn natuurlijke vijanden en katten zal vaak vallen en te doden schorpioenen. Als je wel een schorpioen probleem, kunt u overwegen om een ​​kat om ze te bestrijden. Houd in gedachten, een outdoor kat is meer aanbevolen dan een indoor kat, zoals vele indoor katten na verloop van tijd verliezen hun jachtinstinct. Er zijn ook berichten dat honden schorpioenen te zullen aanvallen, maar dit is minder frequent dan katten te vallen. Als je huisdieren hebt, moet u vindt dat u zeer weinig of geen, schorpioenen.

Het is niet echt een standaard huishouden product, maar diatomeeënaarde is effectief in het doden schorpioenen in uw huis. Je moet het strooien rond de binnenkant van uw huis. De schorpioenen zal het op te eten, maar het is ongelooflijk gevaarlijk om ze zo de scherpe kristallen knippen en drogen ze van binnenuit.

De scherpe kristallen in borax werk precies dezelfde manier als diatomeeënaarde op de schorpioenen, en heb je meer kans om het te hebben in het huis. Als alternatief kunt u eenvoudig bestellen wat uit een aantal bouwmarkten.

U kunt de vloeistof of het poeder gebruiken. Met de vloeistof, spuit het rond plinten. Als u gebruikt het poeder, strooi het op dezelfde plaatsen. In beide gevallen zal de schorpioen de borax binnenkrijgt, en de kristallen zal de schorpioen snijden en leiden tot het uitdrogen en sterven.

Sommige mensen geloven dat lavendel zal schorpioen, s af te schrikken en er lijkt enig bewijs om dit te ondersteunen. Probeer het planten van lavendel rond uw huis en dat moet helpen om de schorpioenen weg, hoewel niemand lijkt zeker hoe het werkt omdat zij geen echte betekenis van geur.