5 design trends best overgelaten in het verleden (en wat om ze te vervangen)

1. Elimineer Walls. Vervangen door Open Space

2. Boxy Kasten? Vervangen door Open Stellingen

3. Pastel Walls? Vervang aardetinten

4. Ditch de loper. Vervangen door een harde vloer

5. Dig out the Grass. Vervangen door Gardens

Sandy is een doe-het-zelver uit de weg terug. Bij auto’s eenvoudiger waren, gebruikte ze om haar eigen reparaties uit te voeren. Nu is ze nog steeds in het doen alles zelf, maar kiest voor de auto te nemen voor een olie verversen. Ze zou liever schrijven of houtgestookte dan het veranderen van de olie op haar auto.

Heeft u ooit liep in een huis en voelde alsof je terug in de tijd gegaan? (Zelfs als het was 10 jaar geleden?) Elke kamer had deuren die je afgesloten van de rest van het huis. Lage hung kabinetten blokkeerde licht. Gele muren. Tapijt van het ene uiteinde van het huis naar het andere. Benauwd. Nu is het tijd om een ​​blik op nieuwe trends die zal leiden tot uw wereld te nemen.

Als het gaat om de huidige woontrends, minder kan meer zijn. Minder muren, dat is. Huizen gebruikt om een ​​gescheiden conglomeraat van verschillende kleine kamers zijn. Die geeft hen het gevoel, kleine, ingesloten en claustrofobisch. Dezelfde hoeveelheid vierkante meters kan groter en comfortabel met open plattegronden voelen. Bijvoorbeeld, mijn keuken, woonkamer en serre zijn allemaal één grote ruimte. De wanden tussen hen verwijderd. Ik kan werken in de keuken terwijl je praat met mijn gasten in de woonkamer.

Open plattegronden begonnen toen architecten opende de keuken naar de eetkamer ergens in de jaren ’70. Dit idee is uitgebreid sindsdien om nog meer kamers te nemen. In principe is het enige kamers met deuren meer zijn badkamers en slaapkamers.

Een andere trend die is up and coming staat open rekken in keukens in plaats van boxy kasten. Een nog grotere trend is het nemen van de kabinetten van de buitenmuren en te vervangen door ramen. Bijvoorbeeld, ik heb slechts een deel van de bovenkastjes op een binnenmuur. Ze hebben glazen gevels, zodat ze in evenwicht te brengen met de ramen op de buitenmuur en handhaven van de strakke uitstraling van de kamer. Een eiland herbergt de rest van de potten en pannen. Alles is taille-hoog, dus niets dringt zich op de “open” ervaring van de ruimte.

Een andere manier om te maken kamers lijken warmer is met verf. Denk aan de dagen van de heldere pastel gele keukens en pastel blauw woonkamers? Dit is een ding dat ik ben echt blij dat er nog in het verleden. De nieuwere kleuren zijn meer natuurlijke en een lust voor het oog. Denk grijs, mos greens en mauves. Ze passen met open ontwerpen zoals je subtiele toon verandert van de ene kamer naar de volgende te maken zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke bedoeling van de openstelling van de gebieden.

Het verleden was alles over wall-to-wall tapijt. De huidige trend (zoals in de jaren ’50) is hardhouten vloeren. Alleen dit keer rond, hardhout heeft concurrentie. Nieuw in het spel zijn laminaat, vinyl en keramische tegels. Al deze materialen kunnen imiteren hout, als dat is wat je zoekt. Leisteen en travertin tegels zijn ook op de stijging, met name voor de toegang gebieden.

Ik denk dat een van de redenen voor deze trend is in lijn te blijven met de strakke lijnen van de rest van het vernieuwde huis. Tapijt kan een stof verzamelaar, vlekken gemakkelijk en is een hele klus om schoon te maken. Als het koude voeten u zich zorgen maakt over de meeste van de bovengenoemde vloerbedekking kan worden gebruikt met vloerverwarming elementen. (Neem contact op met de fabrikant van in-vloerverwarming elementen voor de aankoop van uw nieuwe vloer.) Of, gooi een gebied tapijt op het!

Als uw huis een lange tijd geleden werd gebouwd, een kijkje nemen onder het tapijt. Ik wed dat er hardhout onder daar dat is gewoon bedelen om te worden afgewerkt.

Met al die nieuwe Low-E ramen zet je gewoon in, zou het niet leuk als je samengevoegd het buitenzwembad met de binnenshuis? Immers, wil je niet om te kijken naar de oude achtertuin door middel van prachtige nieuwe ramen.

Een van de nieuwste trends in de groenvoorziening is om de hoeveelheid water die nodig is voor grasvelden te verminderen door ze te vervangen door gemengde tuinen, hardscapes en planten die inheems in uw omgeving. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid gebruikte water, maar neemt ook minder tijd en spieren te handhaven.

Een blended tuin is er een waarin je eetbare planten kunnen planten met bloemen. Bijvoorbeeld, ik woon in een gebied waar de bodem is vooral zand, maar er zijn als strenge winters. Ik heb geprobeerd groeiende fruitbomen, maar de herten opeten. Ik bezweken aan het planten van evergreens in de grote tuin. Dichter bij het huis, voegde ik sommige zwarte bodem en geplant vaste planten. In het voorjaar meng ik in tomaten, groene uien, paprika planten en een paar andere groenten in dezelfde tuin. Voila, blended tuin! Het bespaart me niet alleen op de waterrekening, het verbergt de groenten uit de herten zonder het installeren van een begrenzende hek. (By the way, regentonnen zijn een grote investering). Ik ben er helemaal voor open ruimte zowel binnen als buiten.

Het is tijd om open te stellen uw ruimte en maak het je eigen.