5 creatieve bedhemel ideeën

Voorbereiding

Idee # 1: Shabby Chic

Idee # 2: Zet het

Idee: # 3: In the Jungle

Idee # 4 Fun Fringe

Idee # 5: Up, Up and Away

Een bed luifel kan een slaapkamer lijken meer gezellig en intiem, en het kan een leuk project voor het ontwerpen en maken van uw eigen. In plaats van de stok met een eenvoudig bed, kiezen voor een luifel boven die ervoor zorgt dat de ruimte opvallen. Voordat u besluit het te veel werk om een ​​luifel boven te maken, lees dan verder voor een aantal creatieve ideeën die voor iedereen eenvoudig zijn.

Een kap kan worden gemaakt van verschillende dingen met inbegrip van lakens, dekbedden en zelfs netwerk van lokale stoffen en design centers. Eerst beslissen welke kleur of patroon dat u wilt voor de luifel. Kies dan een stijl, na te denken over hoe het zal in combinatie met de andere beddengoed en meubels die al op zijn plaats in de slaapkamer.

Voordat u een stof te kopen, het meten van het bedrag dat u nodig hebt om de taak te voltooien. Als u kiest voor vellen of gordijnen te gebruiken als een luifel boven, zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn om het gebied dat als de luifel zal dienen te dekken. U kunt metingen met u naar de stof op te slaan voor het beste resultaat.

Kleurrijke quilts kan zorgen voor een geweldige canopy topper en de shabby chic uiterlijk. Als een quilt niet werkt, probeer dan een zacht, licht dekbed met een paisley, gestreepte of bloemenprint. Drapeer het stuk over de 4 berichten, en bind elke hoek met fluwelen lint of aantrekkelijk gordijn gelijkspel te sluiten en te houden op zijn plaats.

Bind elegant gordijnen of eenvoudige glasgordijnen rond het bed van 4 posters te sluiten in het bed en maken het meer intiem. Sheer gordijnen zijn licht genoeg om de berichten te binden zonder te kijken te zwaar of niet op zijn plaats. das gewoon elke hoek in een knoop rond de palen voor een mooie, eenvoudige en schone look. U kunt ook gebruik maken van het lint, franje of andere versieringen je kan vinden in een weefsel of bekleding op te slaan. Zorg ervoor dat je genoeg yardage kopen om alle 4 zijden binden zonder dat te kort.

Probeer opknoping een lichtgewicht klamboe over het bovenste frame zodat het lijkt als een tropische tent. Draperen zodat het lijkt alsof je zijn ingesloten in een wereld al uw eigen. U kunt dit soort netten op elk camping of outdoor winkel die kamperen apparatuur en benodigdheden verkoopt te vinden.

Gebruik een decoratieve plaat van hoek tot hoek, en voeg vervolgens franjes. Naai de rand aan de randen met een sterke bekleding draad en laat het naar beneden hangen.

Voor een kid’s bed, maak een grillige luifel met behulp van hun favoriete superheld of geanimeerde personage uit TV met lakens beschikbaar thuis goed of bouwmarkten. Ook, voeg een set van gordijnen of glasgordijnen dat kan worden gebonden op elke hoek van de luifel hun eigen heiligdom actuaris te maken.