5 beste toepassingen voor superlijm

1. Tijdelijke Wood Mounts

2. Stoppen Loopt in Nylons of Trekt in Sweaters

3. Behoud van Sneeuwvlokken

4. Auto Onderhoud

5. Emergency Kit

Super lijm is een van die grote wetenschappelijke ontdekkingen met talrijke veelzijdige toepassingen. Als gevolg van de chemie van de lijm is het kan werken met de meeste alles wat met water. De monomeren van cyanoacrylaat reageren op water en samenklonteren vormende polymeren, die vastzit objecten samen. Hier zijn de top 5 beste toepassingen voor superlijm.

Bij een poging om twee (of meer) stukken hout aan elkaar te monteren, kan de taak van het houden van het hout in plaats beneden recht verzwarende geworden. Door het toepassen van superlijm aan het hout zal de lijm snel te werken, tijdelijk zodat u een vrijere bereik van de beweging om goed te spijkeren, schroeven, of samen op te lossen de planken. Superlijm was nooit bedoeld om een ​​langdurige houtlijm zijn, zodat u later deconstrueren de planken indien nodig.

Als gevolg van de ongelooflijk kleine omvang van een buis van superlijm, het is een geweldige accessoire om stash in je tas als je nylons lopen of je trui vangsten. Door deppen een beetje superlijm aan de start van de run of trek, de superlijm sluit de nylon vezels en ze niet langer blijven draaien. Zorg ervoor dat de nylon stof wiebelen als de super lijm is drogen of het zal de nylons vasthouden aan je benen. Hetzelfde geldt voor een rafelige rand of ontrafeling een trui. Door deppen een beetje superlijm op de vezels, worden ze op hun plaats gehouden, het voorkomen van verdere schade voordat u het addertje onder het gras kunt oplossen.

De polymeren superlijm activeren als reactie op water. Om deze reden zijn veel van de beelden van sneeuwvlokken en veel wetenschappelijk onderzoek naar de samenstelling van sneeuw gebeurt met superlijm de vlok smelten dichten. Plaats de superlijm en twee dia’s of bladbeschermers in de vriezer voor een paar uur. Eenmaal gekoeld, neem de slides / bladbeschermers buiten in de sneeuw. Wanneer een vlok sneeuw landt op het koude slide zal niet smelten. Breng de koude superlijm over de top en onmiddellijk een andere dia / sheet beschermer stok over. Druk niet hard genoeg om de sneeuwvlok breken. Zet de sneeuwvlok in de vriezer totdat de superlijm verhardt. Wanneer u de dia te verwijderen, zal de sneeuwvlok nooit smelten.

Super lijm is een geweldig snelle oplossing in uw dashboardkastje voor vele kleine autoreparaties te hebben. Gebarsten achterlichten, losgekoppeld zijspiegels, losse achteruitkijkspiegels, en afdichting gescheurd vinyl bekleding zijn slechts enkele van de toepassingen voor Super lijm in uw auto.

Superlijm werkt kleine wonderen in een noodpakket. Het is een klein genoeg buis nemen geen grote ruimte, maar kunnen meerdere dingen waar de eerste aide betreft doen. Wanneer royaal toegepast over blaren, de super lijm fungeert als een buffer voor verdere irritatie. Ook kan superlijm worden gebruikt voor het snel hechten van wonden. Door knijpen in de huid rond de snede gesloten en rijkelijk aanbrengen superlijm boven, wordt de wond snel verzegeld. Bedek de wond met een schone gaasverband zodra de super lijm droog.