5 beste eco-vriendelijke werkbladen

1. Concrete

2. Hout

3. Laminaat

4 en 5. Luna & Terra

onderwerpen

Schrijver, ondernemer, Veganistisch en Naturalist Blogger, en recente MBA. Oprichter van Siteforhumans.com en Prince of Wales Vegan Shoppe.

Wanneer u denkt over het transformeren van je keuken in een milieuvriendelijke kamer, je geest gaat vaak om de hoeveelheid energie verspild voeden van uw vuilophaal systeem, koelkast of magnetron. Echter, de loketten van de keuken zijn vaak wat kan maken of breken ecologische voetafdruk van uw huis.

Dat klopt, de decoratieve platen boven op uw kasten kan mooi zijn, maar afhankelijk van wat ze zijn gemaakt van en hoe ze zijn geïnstalleerd, kunnen ze een negatieve invloed op de aarde hebben.

Volgens een groot aantal professionals uit de industrie, zijn er vijf grote eco-vriendelijke aanrecht opties leidt de huidige markt.

Deze optie kan uw keuken geven de old-school look die net is begonnen aan een comeback dankzij zijn duurzaam en stijlvol design kenmerken maken. De sleutel tot dit materiaal is de natuurlijke eenvoud.

Omdat het gemakkelijk kan worden gemaakt op locatie, het vervoer en de fabriek zijn relatief goedkoop. Het leggen van een betonnen ondergrond is zo een eenvoudig proces dat pas huiseigenaren zij zelf kunnen doen.

Een aantal verschillende technieken en mengsels kunnen worden gebruikt om een ​​concreet milieuvriendelijke aanrecht creëren. Traditioneel, slechts enkele materialen worden gemengd voor het werkelijke product vormen, deze materialen zo eenvoudig als zand, cement en stukken rots te zijn. Omwille van duurzaamheid, gerecycled en gemakkelijk afbreekbare producten kunnen worden toegevoegd aan het mengsel ook. Dit zal niet alleen het eindproduct van een unieke en persoonlijke uitstraling, maar ook zekerheid dat eenmaal heeft zijn doel gediend te geven, kan het veilig verwijderd te worden met minimale schade aan het milieu.

Waardoor het eindproduct is zo eenvoudig mengen van de gewenste bestanddelen en het mengsel gieten over een vooraf gemaakte vorm. De matrijs moet worden ingesteld te coördineren met de grootte van de kasten waarop de nieuwe eco-vriendelijke werkbladen zal worden geplaatst. Deze schimmel moet spoelen en draden voor het beton rond verharden en een break-away stuk dat als leidraad voor de randen zal dienen te hebben.

De instelling proces omvat traditioneel een periode van gladstrijken met een gespecialiseerde tool genaamd een dieptepunt, maar houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om het project zelf te doen, de materialen zijn sneldrogend, dus je moet snel werken!

Blank hout kan een eco-vriendelijke aanrecht om trots op te zijn, omdat het volledig is gemaakt van een hernieuwbare bron in de natuur gevonden. Hout is vele jaren gebruikt in woningen vanwege zijn veelzijdigheid en mogelijkheden. Carpenters zien een heropleving van het materiaal in keukens vanwege de vele milieuvriendelijke eigenschappen.

Afhankelijk van wat voor soort hout beschikbaar is, zijn er een paar verschillende stijlen die kunnen worden gevormd met behulp van deze all-natuurlijke materiaal. Als bijvoorbeeld houtblokken of grotere stukken worden verkregen, een balken of planked patroon kan worden gevormd. Ook al was het maar kleinere stukken beschikbaar zijn, een slager-block ontwerp wordt gebruikt, die perfect geschikt is voor huiseigenaren gebruik van gerecycled hout pallets.

Zoals eerder vermeld, worden de materialen voor deze stijl van eco-vriendelijke werkbladen gemaakt met biologische hout, dat wordt gesneden en geschuurd om de grootte van uw kasten te passen. (Degenen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van geborgen hout voor een meer milieuvriendelijke aanpak zijn altijd aangemoedigd om dit te doen.)

Zodra de belangrijkste stukken worden gevormd, is het relatief eenvoudig uit te snijden ruimten voor spoelbakken en inbouwapparatuur te passen in de plank zit boven op de kasten. Tot slot, u het hout op basis van uw kleuren voorkeur vlekken en sluit deze af om het te beschermen tegen beschadiging.

Wanneer men denkt aan milieuvriendelijke materialen aanrecht, is laminaat niet altijd te binnen schieten. Dit is gerechtvaardigd, omdat laminaat is geen biologisch afbreekbaar materiaal eenmaal weggegooid. Echter, deze decoratief materiaal maakt de lijst, want het duurt zo weinig ingrediënten te maken en omdat het in de fabriek geproduceerd, die verder kostbare milieu-elementen elimineert (dat wil zeggen mijnbouw, scheepvaart van de hele rock).

Veel van de huidige laminaat materialen worden gevormd uit drie delen: houtvezels, papier en een op aardolie gebaseerde chemicaliën. Deze drie elementen worden samengedrukt met behulp van gespecialiseerde, hoge druk apparatuur om de gladde oppervlakken klaagzang we gewend zijn te vormen. Dan is het gerold en geleverd aan distributeurs met behulp van binnenlandse middelen, waardoor een minimale ecologische voetafdruk in vergelijking met concurrerende materialen.

De uiteindelijke eco-vriendelijke countertop opties zijn gegroepeerd omdat ze pre-fashioned, vriendschappelijke aarde, en vervaardigd door hetzelfde bedrijf. De populaire merk heet “Eco” door Consentino, en ze hebben een lijn van producten bestaat uit 75 procent gerecycled materiaal, allemaal beschikbaar voor aankoop in bouwmarkten.

Om dit product ambacht, de ontwerpers mengen gerecyclede as, porselein, en de scherven van de spiegel en glas in een overwegend afbreekbare kurk gebaseerde mal. De algemene formule blijft consistent zijn voor verschillende stijlen, met slechts kleurstoffen en kleine variaties op verschillende ontwerpen, die deze opties fantastisch maakt onderscheid te maken voor huiseigenaren om te controleren bij het updaten van hun keukens om unieke, eco-vriendelijke werkbladen op te nemen.