5 aanvragen voor roestvrij stalen nagels

Roestvrij stalen nagels zijn duurzaam en goedkoop, waardoor ze ideaal zijn voor veel verschillende banen. Deze handige gids vertelt u het type roestvrij stalen nagels die geschikt zijn voor verschillende toepassingen zijn.

Gebruik 1 – Bekleding

Gebruik 3 – Vloeren

Gebruik 5 – Carpets en onderlaag

Gebruik roestvrij stalen ringvormige spijkers voor de bekleding banen. De textuur van de nagel is perfect voor vilt en zacht hout gordelroos.

Gebruik 2 – Roofing

Ringvormige spijkers zijn ook goed voor dakbedekking huizen, schuren en garages. U kunt ook naar staal bergkam nagels die komen met een plastic ring op de kop te gebruiken. Deze ring is waterdicht en zal een goede afdichting te verschaffen.

Roestvrij staal verloren kop nagels zijn geschikt vooral voor het installeren terrasplanken. Het ontwerp van het hoofd van je nagel zal niet opdringen boven het dek en is klein genoeg om onopgemerkt te blijven. Ze zijn ook weerbestendig, zodat u niet hoeft te maken over hen roesten.

Gebruik 4 – Kasten

Panel pinnen zijn ideaal voor het gebruik bij het maken van de keuken of huishoudelijke kasten. Ze zullen geen zachte houtsoorten zoals grenen beschadigen en zijn even goed voor eik.

Roestvrij staal asfalt nagels zijn kleiner dan gewone nagels en ontworpen met platte koppen, goed voor het beveiligen van tapijten, onderlaag en asfalt.