4 zolder opslagcontainer isolatie tips

Tip 1 – Gebruik Plastic

Tip 2 – Line met Oude Dekens

Tip 3 – Caulk de Cracks

Tip 4 – Gebruik Packing Peanuts

Als je gaat worden met behulp van uw zolder als een opslagruimte, moet u uw containers te isoleren om eventuele veranderingen in temperatuur en potentiële vocht die kunnen vast komen te zitten in de zolder te weerstaan. Hieronder vindt u enkele isolatie tips om te overwegen.

Plastic heeft ingebouwde isolatie. het is sterk en gemakkelijk vatbaar voor verwering. Doorzichtige plastic heeft het voordeel dat u te laten zien wat er in elke container.

Als een van de dingen die je opslaat is dekens, overwegen voering uw opslag containers met hen. Dat zal helpen een extra vulling voor items, en het zal verminderen de kans van de items die worden beïnvloed door temperatuurveranderingen.

Als u met behulp van houten opslagcontainers of containers die scheuren in hen kunnen hebben, overwegen breeuwen over de scheuren om een ​​extra kit te bieden aan de buitenkant. Als er water sijpelt in van het dak, zal u dankbaar zijn voor het kalefateren zijn.

Als je niet gaat worden met behulp van de inhoud van uw container voor een lange tijd, overwegen verpakking pinda’s daar voor isolatie. Ze vult alle gaten voor u.

OP ZOEK NAAR MEER OPSLAG TIPS? HIER ZIJN EEN opslagoplossingen voor kleine keukens.