4 voordelen van de band rotatie

Voordeel 1 – Bespaar geld

Voordeel 2 – Verbeteren van Fuel Efficiency

Voordeel 3 – Betere Vehicle Control

Voordeel 4 – Betere prestaties van de banden

De voordelen van de band rotatie zijn vele, met inbegrip van geld besparen, brandstofefficiëntie toeneemt, betere controle over het voertuig en betere prestaties van de banden. Lees meer over de 4 voordelen van de band rotatie hieronder.

Voordeel 1 – Bespaar geld

Tire rotatie zal u geld besparen door het bevorderen van gelijke slijtage van de banden. Uw banden zal langer duren en meer effectief uit te voeren. Uw brandstofefficiëntie zal omhoog gaan, bespaart u geld op gas. Uw auto zal sturen en remmen beter, bespaart kosten van reparaties aan deze onderdelen van uw aandrijving.

Correct gedraaide banden helpen de auto te sturen en te hanteren beter. Dit verhoogt het brandstofverbruik met het houden van de band wrijving op het laagste veilig niveau.

Als alle vier de banden dragen naar beneden gelijkmatig, kunt u uw voertuig te reageren op de eisen, zoals een snelle acceleratie te passeren, een plotselinge jam op de remmen, en meer inspelen op de scherpe bochten. Als goed, zal net zo benadrukte banden te helpen onderhouden van uw wieluitlijning en evenwicht, door het verminderen van horizontale wrijving met de weg.

Tire rotatie net voor de winter zal uw grip op natte, gladde en ijzige wegen te verbeteren. De banden die de aangrijpende doen – in lijn met het differentieel dat aandrijfas krachten verdeelt – zal iets frisser loopvlak om deze belangrijke taak uit te voeren.