4 voordelen aan een aluminium beklede draad hek

1. Longevity

2. Kosten

3. Verschijning

4. Strength

Er zijn verschillende soorten gecoate prikkeldraad, maar aluminium beklede draad hekwerk is vaak het beste product voor de baan bij de hand. Het grote publiek is zich niet bewust dat er een groot verschil tussen de soorten gaashekwerk producten, maar er wel degelijk is. Hekken in het algemeen gemaakt van staal dat wordt geleverd in diverse maten, vormen en maten. Een van de meest voorkomende draad hekwerk applicaties is dat van het hek. Er zijn ook een aantal voordelen aan het gebruik van aluminium beklede draad hek zoals besproken in dit artikel.

Zonder een bekleding van een soort materiaal op (ook wel bekend als gegalvaniseerd), zal duidelijk staaldraad snel roesten en corroderen niet in zijn integriteit en uiterlijk. Er zijn verschillende typen materialen die voornamelijk worden gebruikt voor het bekleden van de staaldraad wezen beschermt corrodeert. De top drie materialen zijn vinyl kunststofbekleding, zink en aluminium. Aluminium biedt de langste duurzame bescherming (minimaal vijfentwintig jaar voor de meeste soorten) om ervoor te zorgen dat het hekwerk blijft in goede vorm en kan tot trauma en de elementen. Zinklaag niet zo lang duren, noch vinyl. Vinyl in het algemeen is gevoelig voor weatherization, en heeft de neiging te kraken, schillen, en niet over het algemeen al na een paar jaar. Zink is niet zo duurzaam uit een deklaag aluminium en kan uiteindelijk verwijderd worden gedragen.

Aluminium beklede draad hekwerk is minder duur dan vinyl gecoat hekwerk. Het is ongeveer hetzelfde, of misschien iets duurder dan verzinkt hekwerk. Echter, wanneer u de kosten van het vervangen van de gehele omheining moet mislukken en dat alle verschil is de moeite waard.

Aluminium beklede draad hekwerk neiging om vast te houden zijn vorm beter is dan elke andere vorm van prikkeldraad. Het maakt ook niet verkleurt als gevolg van de aluminiumlaag. Verkleuring kan optreden wanneer de omheining niet goed gesneden of wanneer het onjuist geïnstalleerd. Indien beklede deel wordt gesneden, zal de integriteit van de coating en de onderliggende staal beschadigen, wat resulteert in rode roest verschijnen in de tijd. Aluminium beklede schermen is veel beter bestand tegen schade en trauma dan andere soorten.

Vinyl bekleed hekwerk niet de treksterkte, noch verzinkt, dat aluminium bekleed hekwerk doet. Terwijl aluminium gecoat hekwerk een beetje een offer kan zijn als het gaat om de algehele esthetiek, het is de beste inzet als het behoud van de structuur is belangrijk. Het werd gevonden in een aantal testen dat dit het enige type hekwerk dat kan weerstaan ​​worden sprong op door een middelgrote hond, of een tien jaar oude kind. Denk na over wat voor soort effecten die zou kunnen zijn, dat is niet zo moeilijk, en wat voor soort schade die ze zouden kunnen doen in mindere hek.