4 verschillende types van zolder fans

Type 1-Solar Zolder Fan

Type 2-Electrical Zolder Fans

Type 3-wind-aangedreven Fan

Zolder fans zijn een geweldige manier van koelen van de zolder. Het hebben van een fan geïnstalleerd stelt u in staat om tijd te besteden op de zolder zonder te lijden aan een verstikkende of bedompte sfeer. Zolder fans ook helpen om de warmte in de rest van het huis te verminderen. Dit betekent dat minder energie wordt gebruikt voor het koelen, wat zich vertaalt naar lagere energiekosten. De effectiviteit van een zolder fan hangt sterk af van het type. Hieronder zijn 3 voorkomende vormen van zolder fans.

Door het gebruik van de zon om uw zolder fan macht, bent u gespaard van te vertrouwen op gas of elektriciteit om dat te doen. Dit vermindert uw energieverbruik en dus ook uw facturen. Wanneer er veel zonlicht, zullen deze fans heel efficiënt zijn, als er geen is, de efficiëntie afneemt. Ze zullen niet werken wanneer de luchten zijn bewolking. Ondanks dit, kunnen deze fans nog steeds werken als een gemeenschappelijke ventilator tijdens perioden van verminderde zon en kost minder dan de elektrische alternatief.

Deze worden aangedreven door elektriciteit en kunnen veel bewegende lucht. Veel powered zolder fans gebruik maken van een thermostaat die ze gaat uit en op basis van de temperatuur van de zolder. Deze handige functie maakt het mogelijk efficiënt energiegebruik, maar elektrische fans zullen nog steeds meer dan een van de anderen kost te werken;. Dit is vooral het geval in de zomer, wanneer de ventilator is vaak in gebruik is. Ook, zoals de installatie van elektrische fans impliceert bedrading, zult u waarschijnlijk nodig hebben om te huren en elektricien, die nog verder zal ratel-up van uw home-verbetering budget.

Nog een ander soort ventilator die is gebaseerd op natuurlijke energie, de wind-aangedreven ventilator is een goede keuze voor diegenen die liever rustig aan elektriciteitsverbruik te gaan. Ze hebben last van hetzelfde gebrek aan consistentie en betrouwbaarheid als hun collega’s op zonne-energie, dat wel. Wanneer windsnelheid hoog is, zullen deze fans veel lucht uitputten, maar lage windsnelheid zal de effectiviteit ervan te verminderen.