4 verschillende soorten pool vlekken

1. Black Stains

2. Greenish Brown Stains

3. Purple Stains

4. vuil en afval

Pool vlekken worden veroorzaakt door natuurlijke elementen of andere materialen die in het zwembad, zoals bladeren of algen. Voordat u de vlek kunt verwijderen moet u het type van het zwembad vlek je mee bezig bent te diagnosticeren. Dit is niet de makkelijkste om te doen, maar er zijn voorkomende vormen van zwembad vlekken die je eerst kunt verkennen. Hier zijn 4 verschillende types u kunt verkennen om te zien welke (indien van toepassing) het probleem dat u ondervindt lijkt

Wanneer de bladeren van de bomen vallen in de buurt van het zwembad en daar te blijven voor een tijdje, kunnen ze een zwarte vlek achterlaten. Het zwarte pool vlek veroorzaakt door verbindingen in de bladeren genoemd tannines. Het fungeert als een natuurlijke kleurstof en zal uw zwembad dramatisch vlekken als je geen zorgen voor het. Een oplossing is om de hoeveelheid chloor verhogen en veranderingen te volgen. Indien de vlekken niet verdwijnen, tannine is het geen probleem.

Een andere optie voor de zwarte vlekken is de aanwezigheid van metalen in de pool. Er zijn commerciële metal behandelingen die je kunt kopen om de metalen en de zwarte vlekken te verwijderen. Absorbic zuur, difosfonzuur of een pH reductiemiddel zijn aanvullende behandelingen voor het verwijderen van vlekken. De metalen waardoor de zwarte vlek kan mangaan, of koper, die ook laat blauwe of groene vlekken zijn.

Een groenachtige bruine vlek wordt niet vaak veroorzaakt door metalen, maar organisch materiaal. Een veel voorkomend probleem is algengroei dat zwembad vlekken veroorzaakt. De beste manier om het te verwijderen is om enzymen te gebruiken. Dit zijn een natuurlijke remedie, omdat ze weg te eten bij de algen of andere organische materialen die vanuit de bomen zouden zijn gevallen of elders in de tuin.

Er is een metaal dat een groenachtige bruine vlek zwembad kan leiden tot: ijzer. Test het water je gebruikt om het zwembad voor metalen, waaronder ijzer vullen. Goed water kan meer ijzer en andere metalen die pool vlekken veroorzaken in het hebben. Het ijzer kan zich ophopen in het zwembad, krijgen roestige en achter een groenachtige bruine vlek.

Dit is niet zo gebruikelijk als de andere hierboven genoemde vlekken, maar het kan van jou zijn. Een paarse vlek wordt veroorzaakt door mangaan en is aanwezig in putwater of harde vulling water zou kunnen zijn. Een pH verloopstuk poeder of zuur behandeling kan de paarse vlekken te verwijderen. Je moet de pH in het zwembad te verlagen om de vlek te verwijderen. Het zal niet anders werken. Het water dat u gebruikt om het zwembad te vullen moet ook worden getest.

Sommige zwembad vlekken worden niet veroorzaakt door een chemische reactie. Het zwembad vlek is het gevolg van vuil of meststoffen die in het zwembad en laat vlekken of een vieze ring rond het zwembad. De waterlijn kan ook een vlek verlaten. De beste manier om deze te verwijderen is om te proberen een chemische behandeling. Als dat niet werkt, probeer dan het aanbrengen van een nieuwe grens naar het zwembad te verdoezelen waterlijn vlekken.

De sleutel tot het hanteren pool vlekken is om ze in de eerste plaats te voorkomen. Ken de juiste water chemie voor uw zwembad en werken om de juiste balans te behouden.