4 types van baksteen facing

1 – Brick Veneer

2 – Flexi-Bricks

3 – Thin Facings

4 – SURETOUCH System

Brick geconfronteerd is een alternatief voor het opknappen van de buitenkant van uw huis zonder de grandioze kosten die komen met de buitenkant verbouwingen. Met bakstenen facings kun je een vermoeide oude grind naar huis om te zetten in een instant stenen paleis tegen een fractie van de kosten van de verbouwing van de buitenkant van uw huis. Brick facings zijn een goedkoper en even effectieve manier van het veranderen van het gezicht van uw huis en het toevoegen van een chique ogende stijl te maken dat hij opvalt.

Baksteen fineer kan zowel intern als worden gebruikt op de buitenkant van uw huis. De stenen zijn maar een fractie in dikte full house bakstenen. Ze zijn gehecht aan de muur en deels geplaatst in het cement gebruikt, waar ze op hun plaats en lijken precies zoals een buitenmuur vol bakstenen muur. Het verschil is dat het gewicht van het fineer is veel minder en je nog steeds het volledige effect van een bakstenen muur te krijgen zonder de kosten, veiligheidsmaatregelen en de totale verbouwing.

Flexi stenen worden minutieus uitgedund versie van wat lijkt op een zand textuur bakstenen zijn. Het verschil met flexi stenen is dat ze flexibel genoeg en zelfklevende dat je kunt schilderen een hele muur, kamer of huis exterieur met getextureerde verf en zet de lijm flexi stenen op zijn plaats. Het resultaat is een baksteen verschijning die licht en handig voor gebruik binnenshuis en duurzaam voor buitengebruik. Flexi stenen kan ook gebruikt worden op de buitenkant brievenbus palen en betonnen muren. Ze aankleden van de muur weg te nemen en de saaie verschijning van verf of beton.

Dunne facings zijn een vergelijkbaar product met fineer, maar ze zijn ook uitgerust met negentig graden hoek draait voor schoorstenen en de muur eindigt. De negentig graden hoeken zet de stenen rond de rand van de stapel of huis en zitten de kleinere einde te lijken op de korte van een natuurlijke baksteen, waardoor het uiterlijk van een gat bakstenen muur. Schoorstenen hebben baat bij het gebruik van de dunne deklagen omdat zij normaal niet gebouwd om het gewicht van de stenen, tenzij ze oorspronkelijk stenen. Cement en beton huizen die lijken grijs en vochtig kijken kan de dunne facing effect hen een 3D-uiterlijk te geven hebben.

Het SURETOUCH systeem is een soort kliksysteem dat begint met een kader van ingesprongen panelen. De stenen worden in de gevormde platen geplaatst en verschijnen als tegels die nog niet zijn gevoegd. Het gehele kader wordt dan achter de stenen wanneer de mortel wordt geplaatst in de gaten. Het eindproduct is een snelle installatie en lijkt precies op een bakstenen of stenen. Het kan worden gekocht in een verscheidenheid van stijlen en kleuren. De bekleding systeem biedt ook een R-rating van 13,5 voor een uitstekende en duurzame isolatie.