4 tools die nodig zijn voor de douche klepherstel

1. schroevendraaiers

2. Deep Well Socket

3. Verstelbare sleutel of Channel Lock Tangen

4. Teflon Tape of Pipe Dope

Als u wilt douchen klep reparatie uit te voeren om een ​​lek te stoppen, moet u de juiste tools hebben om de klus te klaren. In de meeste gevallen kunt u een lekkende douche kraan met een paar eenvoudige gereedschappen te herstellen. Hier is een lijst van de tools die u nodig hebt en wat ze worden gebruikt voor.

Wanneer u de taak te starten, moet u het ventieldopje te verwijderen of te behandelen. De schroevendraaiers zal nodig zijn om de kunststof schroef bedekken en de schroef er zelf te verwijderen. U krijgt een platte kop en Phillips schroevendraaier nodig. De schroevendraaier wordt gebruikt om de rozet ring ook verwijderen.

Zodra je het wapenschild ring hebt verwijderd, zul je een diepe put socket nodig hebben. In de meeste gevallen, de steel grootte op de klep 31/32 of 29/32. Een socket gemaakt naar de douche ventiel verwijderen komt meestal met beide maten. Toch zal een regelmatige diepe put socket zo goed werkt.

Als u gebruik maakt van een douche ventiel verwijderen socket, ontvangt u een verstelbare sleutel of een paar kanaal slot tang om de socket draaien nodig hebben. Dit zal u toelaten om de afdichting of grip op het ventiel te breken en te verwijderen.

Je moet ook wat teflon tape of Pipe joint compound om het lek te repareren. U moet de tape of de verbinding toe te passen bij het installeren van de nieuwe ventiel.