4 tips voor het vervangen van de garagedeur veren

1. Veiligheid

2. Bereid

3. Springs

4. opnieuw installeren

Wanneer u wilt vervangen garagedeur veren, zijn er verschillende dingen die je gaat moeten in gedachten te houden. U moet deze bronnen, zodat de deur gemakkelijk kan worden getild hebben. Het is gebruikelijk dat de veren uit te slijten na verloop van tijd en moeten worden vervangen. U zult merken dat deze taak is iets dat heel moeilijk kan zijn als je jezelf niet voor te bereiden op wat er van je wordt verwacht. De tips en hints die je kent over hoe dit te doen, hoe makkelijker het zal zijn voor u in de lange termijn.

Veiligheid is iets dat je altijd moet overwegen wanneer je doet elke taak als deze. Het eerste dat je moet doen als het gaat om ervoor te zorgen dat dit een taak die veilig wordt gedaan is om ervoor te zorgen dat er geen vuil of types van obstakels die u in staat om over te struikelen zal zijn. Veiligheid is altijd in de nummers, is het een goed idee voor u om een ​​vriend te hebben of om mee om u te helpen met deze taak. Het doen van deze taak zelf is iets dat je kunt doen, maar het zal veel moeilijker zijn in het einde.

Het is altijd het beste helemaal klaar voor de job te zijn om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat u de garagedeuropener verbroken. Zorg ervoor dat u de deur op slot in de onderste positie. U moet ook de garagedeuropener losgekoppeld van de radiale arm die op uw garagedeur te krijgen.

Als u een 2-garage, dan zult u 2 veren hebben. Echter, als je een 1-garage, dan is er maar 1 de lente die je gaat zorgen te maken over. Om de spanning los, ga je te hebben om uw lente ontspannen. Als de enige bron die je hebt is er een die is gebroken, dan is dit iets dat je geen zorgen te maken over het doen. Wanneer u bezig bent met de veren, ga je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de kronkelende bar direct in de sleuf wordt geplaatst en wordt gedrukt gaat naar het plafond. Uw kronkelende kegel wordt geconfronteerd weg van de deur. Zorg ervoor dat u dit langzaam doen. Er is geen noodzaak in een rush te zijn wanneer u de druk vrijgeven. Als je grip verliest op het, zou het rond zwaaien en je pijn.

Dit is een taak die je niet kunt snel doorheen. Het zal enige tijd en wat geduld te nemen om te kunnen om het te doen. Wanneer u de torsieveren back-up voor de garagedeuropener te zetten, zorg ervoor dat u uw tijd in beslag nemen. Omdat je het toevoegen van de druk, het is iets dat zal nodig hebben om geleidelijk aan gebeuren. Het nemen van uw tijd is de beste manier om dit veilig te doen.