4 tips voor het repareren afgestoken stoel rails

1. Gebruik Wood Filler

2. Caulk

3. Zand en Stain

4. Verwijder de voorzitter Rail

Stoel rails zijn een type bekleding die gewoonlijk wordt gebruikt om rond de omtrek van de wand. Het wordt deels gebruikt om te helpen bij de bescherming van de muur van stoelen stoten in het en omdat dit, het kan zich te gechipt. Hier zijn een paar tips die je zou willen overwegen gebruik te maken als je nodig hebt om afgestoken stoel rails te repareren.

Als u te maken met een afgestoken houten stoel rail, een van de beste dingen die je kunt doen is wat hout vulmiddel. De meeste van de tijd, kunt u een houten vulmiddel dat al in de kleur die je nodig hebt om de stoel rail overeen te krijgen. Het zal komen in een kleine buis die al vooraf gemengd. U heeft dan alleen maar om een ​​deel van het hout filler spuiten in het afgestoken gebied op de stoel rail. U kunt iets te gebruiken om het hout vuller glad te strijken, zodat het geeft een realistische weergave. Nadat het hout filler droogt, moet je niet in staat zijn om het verschil in de meeste gevallen te vertellen.

Je zou ook in staat zijn om te kalefateren gebruiken in deze situatie. Er zijn veel verschillende gekleurde kitten die je in het oog kunt gebruiken om te helpen met het herstellen van een afgestoken stoel rail. Met deze techniek, ga je nodig hebt om toegang tot een kalefateren pistool te krijgen en dan spuiten een aantal van de kit in het gat. U wilt een papieren handdoek of een doek te nemen en glad de kalefateren over het gebied. Anders zou het te drogen in een ongelijke wijze.

Als u te maken met echte houten stoel rails, kunt u ook in staat zijn om zand uit de chips. Neem een ​​stukje schuurpapier en gebruik deze om schuren de stoel rail. Je moet dieper dan de chip zelf te gaan om het probleem op te lossen. Als u te maken met een zeer diepe chip in de stoel rail, kan dit niet mogelijk zijn. Echter, als het is slechts een kleine chip, zult u in staat om zand naar beneden. Nadat u hebt geschuurd het gebied dat werd getroffen, moet u ervoor zorgen dat het helemaal schoon is. Je wilt geen zaagsel links op de omgeving. Op dat punt, zult u in staat om beits of verf te gebruiken om de stoel rail Refinish. U kunt een klein penseel of een doek te gebruiken om de vlek toe te passen of te schilderen aan de stoel rail. Wanneer u dit doet, wil je voorzichtig zijn om niets van het op de muur te krijgen als u het te kleuren met de stoel rail bevestigd.

Voordat u eventuele reparaties op de stoel spoor uit te voeren, wilt u misschien overwegen om het uit van de muur. Dit mag alleen worden gedaan als u deze eenvoudig uit de muur kunt verwijderen zonder het te beschadigen of het oppervlak van de muur.