4 tips voor het maken van kunstgras putting greens voelt natuurlijker

Gebruik een nylon oppervlak met veel vezels

Verhoog de snelheid met Sand

Gebruik een Surround

Plaats Rubber Mats Underneath

Kunstgras putting greens kunt u uw golf hobby voort te zetten thuis. Het voordeel, afgezien van het gemak, is dat kunstgras putting greens zijn all-weather oppervlakken. Als u wilt zijn in de regen, kan je zijn. Korte van het installeren van echte putting greens, wat kunt u doen om uw kunstgras putting greens voelen zich meer natuurlijk?

Uw kunstgras putting greens zullen meer natuurlijke voelen als je een nylon oppervlak te gebruiken. U een met veel vezels op de mat, hoe meer heeft, hoe beter de bal zal rollen, en hoe meer de nylon wordt het gevoel van natuurgras repliceren.

Wat vindt u, is dat de bal snel in eerste instantie zal bewegen, dan is een beetje traag verloop van tijd, net zoals je zou krijgen met een echte groene. AstroTurf is goedkoper, maar je zult het niet zo reageren op je spel te vinden, en je zal een zeer reële ervaring niet bereiken.

U kunt de snelheid die u bereiken op kunstgras putting greens te verhogen door het gebruik van gedroogde oven zand. In feite is het gebruik van dit zand met nylon greens kan de Stimp snelheid van de green te verhogen met maximaal twee graden. Afhankelijk van het merk, kan je heel wat zand te gebruiken om de snelheid te veranderen.

U kunt uw ervaring met kunstgras putting greens met behulp van een surround verbeteren. Door het gebruik van kunstgras rond de green, zul je ook in staat zijn om te werken aan je chippen. De meeste kunstgras putting greens komen met optionele omringt, waar het kunstgras is langer.

Met rubberen matten onder uw kunstgras putting greens maakt het lijkt meer op een echte oppervlak. De rubber kan impact te absorberen bij chip op de groene, bijvoorbeeld. De rubberen mat geeft ook de aard van de zwaarte je met echt gras.

Dit alles helpt heb je een veel meer realistische ervaring, dat is wat je wilt van kunstgras putting greens. Houd in gedachten dat het mogelijk is om kunstgras putting greens die zo klein als 15 voet door 15 voet zijn te hebben. Je zal niet in staat zijn om het gat en de kop bewegen, natuurlijk, maar met een goede mat kunt u brengen in het zand en de mat te helpen veranderen het gevoel en de snelheid van de green. Dit kan goed zijn als je vaak spelen op een snel parcours.