4 tips voor het installeren van een gipsplafond

1. Meet

2. Gebruik een T-plein

3. Hier krijg je een Helper

4. Joint Compound

Met de uitvinding van gipsplaat, het is heel gemakkelijk en goedkoop om een ​​gipsplafond te installeren in uw huis. Gips is een mineraal dat kan worden gevonden in sedimentair gesteente over de hele wereld en wordt gebruikt om gipsproducten en wandplaat maken, het wordt ook vaak aangeduid als gipsplaat of gipsplaat. Lees verder voor 4 handige tips als het gaat om de installatie plafond.

Het is zeer belangrijk om de ruimte waar u het installeren van de gipsplaat, zodat u kunt er zeker van u de juiste hoeveelheid te kopen meten. Typisch de gipsplaten wordt geleverd in acht-by-vier-voet planken.

Nadat je het plafond hebt gemeten en je bent klaar om het gips wandplaat gesneden zijn, gebruik dan een t-plein, zodat u kunt er zeker van de planken zal straight fit en schoon aan de muur.

Hoewel dit project is niet te arbeidsintensief zal je waarschijnlijk een andere persoon nodig om u te helpen de wandplaat tot aan het plafond vast te houden terwijl je het vast met schroeven.

Voor het beste resultaat, toe te passen ten minste 3 lagen van de joint compound, ook wel bekend als gipsplaten verbinding, voor het schilderen. Zorg ervoor dat je het zand langs de schroefgaten en naden u afgeplakt tussen elke toepassing.