4 tips voor het correct gebruik van aluminium verf

1. Altijd Bescherm uzelf

2. De oppervlakte Effectiviteit

3. Isolatie

4. Zelfs Application

Aluminiumverf is een zeer veelzijdige verf die verschillende mogelijke manieren waarop het kan worden gebruikt en toegepast is. Real vlekjes van aluminium worden gebruikt in aluminium verf, samen met glasvezel hars als een uitvalsbasis om het te helpen zich te houden aan oppervlakken. Aluminium verf moet goed in om ervoor te zorgen dat het zal blijven zetten voor de komende jaren worden toegepast. Het artikel dat volgt zal de juiste methoden over hoe aluminium verf aan te brengen, evenals de voordelen en veiligheid met u delen.

Schilderij mag niet gevaarlijk of ingewikkeld zijn, maar met behulp van aluminium verf sommige veiligheid problemen met zich meebrengt. Aluminiumverf omvat glasvezel hars als een basis en echt aluminium zorgen ervoor dat metallic glans te geven. Deze twee functies presenteren u ook met een paar unieke veiligheidsoverwegingen. Draag altijd oogbescherming, wegwerphandschoenen en een masker bij gebruik van aluminium verf. Het krijgen van dit type verf in uw ogen kan schade aan uw hoornvlies veroorzaken. Inademen aluminiumverf kan ademhalingsproblemen, en mogelijk scheuren veroorzaken in de longen van de metallische vlekken. Als je toevallig om wat op je huid te krijgen zal het heel wat schrobben en het gebruik van alcohol nodig. Dit zal streng uw huid uitdrogen. Je bent beter af nooit krijgen in deze situaties, dus neem de juiste voorzorgsmaatregelen.

Als u wilt aluminium verf om effectief te zijn dan moet je om het te gebruiken op de juiste ondergrond. Dit type verf, ondanks zijn naam, hoeft niet altijd te worden gebruikt op metalen oppervlakken. Het is net zo effectief op hout als op kunststof en metaal. Met behulp van het op metal maakt het uit springen als een fris en schoon. Het zal ook betrekking hebben op alle roest of vlekken die aanwezig kunnen zijn. Het voorkomt roest en corrosie gebeurt op welk metaal wordt toegepast.

Wanneer het werk wordt gedaan op uw huis, je zult veel over isolatiematerialen en hun r-waarde horen. Op het einde, je gewoon wilt om geld te besparen op verwarming en koeling. De beste luchtkanaal is gemaakt van aluminium en de naden zijn bedekt met aluminium tape. Dit komt omdat aluminium geen warmte, die warmteverlies verhindert uit te voeren. Het helpt houden ook de koele lucht waar het thuishoort. Aluminiumverf kunnen worden toegepast luchtkanaal en hout om de rest van het huis helpen bij deze besparingen. Het zal ook goedkoper dan het gebruik van een aannemer en aluminium tape zijn.

Vanwege de gebruikte aluminiumverf materialen maken het iets moeilijker om het gelijkmatig aanbrengen van de verf op een oppervlak te verkrijgen. In wezen, als je een aluminium spray verf je verdrijven van glasvezel hars en vlekken van de werkelijke aluminium. Dit zal een ietwat dikke applicatie te maken. Bij andere soorten verf je zou het toepassen van enkele centimeters afstand om lopen en bundeling van de verf te voorkomen. Aluminum verf moet worden aangebracht op een kortere afstand in een gelijkmatige en nauwkeurige vacht.