4 tips om energie te besparen met raambekleding

window Blinds

Storm raampanelen

window Overhangen

window Shades

Bespaar energie door het verminderen van het warmteverlies in de winter en warmte te krijgen in de zomer door het installeren van raambekleding in uw huis. Niet alleen kunnen ze zijn decoratief, maar ze ook helpen een lagere energierekening, omdat de airconditioning en verwarming systemen minder worden gebruikt.

Interieur en exterieur blinds zijn effectief in het verminderen van warmte te krijgen in de zomer. De lamellen van rolgordijnen kan worden aangepast om licht en ventilatie, en blok te controleren en na te denken direct zonlicht op een licht gekleurde plafond. Buitenkant blinds zijn boven het raam gemonteerd en kan worden verlaagd die schaduw bieden.

Storm panelen, die kan worden geïnstalleerd aan de buiten- en binnenzijde van ramen, kan verminderen winter warmteverlies tot 50% wanneer toegevoegd aan een éénlaags.

Dakoverstekken moet de juiste maat om warmte te krijgen in de zomer te verminderen en op de juiste positie om de zon te laten in door de ramen en brengen in warmte in de winter.

Dit soort venster behandeling is een van de gemakkelijkste en meest effectieve methoden om energie te besparen. Lagere tinten op zonovergoten ramen in de zomer te verminderen warmte te krijgen en in de winter, houd ze die tijdens de dag en liet ‘s nachts.