4 tekenen dat je een nieuwe droger blower wiel nodig

1. Hoge pieptoon

2. Luid Vibrations

3. Droger Maakt niet droge kleren Goed

4. meerdere cycli noodzakelijk om een ​​Load Droog

De blower wiel is een essentieel onderdeel in uw wasdroger. In een gasdroger deze component uit een trommelvormige ventilator die is verbonden met de motor door een as. In een elektrische droger is meestal een kunststof wiel dat lucht trekt via verhittingselement in de droogtrommel. Het wiel werkt synchroon met de motor en zorgt voor een krachtige luchtstroom. Het trekt lucht van buiten de machine en circuleert de lucht in de trommel om de kleren te drogen. Het verdrijft dan de lucht buiten de machine door middel van een uitlaat. Of het nu de jouwe is een gas- of elektrische droger, een slechte blower wiel moet worden vervangen. Hieronder zijn 4 tekenen dat de noodzaak deze component vervangen te geven.

U kunt een luid gekrijs of een hoge toon te horen van uw droger wanneer u het uit te voeren. In de meeste gevallen kan dit worden teruggevoerd op een defecte ventilator wiel. De bladen van het wiel mogelijk verbogen met de tijd. Ze kunnen ook de ontwikkeling van scheuren of slijten op bepaalde punten. Een defecte wiel stammen als het draait die hoge toon geluiden kunnen veroorzaken uit te gaan van uw droger.

Uw droger kan luid snel trillen na de trommel begint te bewegen of vlak na het stopt beweging. Het kan eigenlijk klinkt alsof er een paar schoenen in de droger. Soms is de machine kan ook rommelen bij het in werking is. Een waarschijnlijke oorzaak van dit geluid is een versleten of beschadigd blower wiel. Een beschadigde wiel draait niet synchroon met de motor. Dit kan ertoe leiden dat de droger te rommelen als het loopt. Echter, soms het wiel kan gewoon worden verstopt met pluizen, die ook ruis kan veroorzaken wanneer u de droger uit te voeren. Verwijder al het vuil uit het wiel en testen om te zien of de droger is nog steeds luidruchtig. Als het geluid aanhoudt, moet je het wiel te vervangen.

Misschien is uw droger niet om kleren te drogen. U kunt een aantal natte of vochtige gebieden voelen wanneer je je kleren uit de droger te verwijderen. Dit is meestal terug te voeren op een beschadigde blower wiel. Als het wiel is beschadigd of versleten, is het waarschijnlijk tot een slechte luchtstroom in de droger drum te creëren. Het wiel zal niet in staat om lucht en vocht efficiënt te verdrijven uit binnen de trommel in de uitlaat zijn. Dit betekent dat zelfs wanneer u de droger ingesteld om te werken voor een volledige cyclus van uw kleding zal niet volledig droog. Dit vraagt ​​om een ​​wiel te vervangen.

Dit kan worden veroorzaakt door een slechte of langzame luchtstroom door de droger. Slechte luchtstroom wordt meestal veroorzaakt door een versleten wiel. Blower meeste wielen hebben een D-vormige opening in het midden. Echter, na verloop van tijd dit gat wordt gestript. Dit lost de spanning van het wiel als het draait om zijn as. Het wiel draait niet synchroon met de motor die een slechte luchtstroom door de droger veroorzaakt. Slechte luchtstroom verlaagt de efficiëntie van de droger. Het dwingt je om een ​​lading van wasserij gebracht door middel van meerdere cycli voordat het volledig kan drogen.