4 soorten rubber vloeren

1 – Afdekken

2 – Tegels

3 – Mats

4 – Gerecycleerde

Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, rubber vloeren wordt geleverd in een scala aan mogelijkheden. Of het nu voor een keuken, garage, kelder, of speelkamer, dan heb je een grote verscheidenheid aangepast aan uw behoeften.

Rubber vloerbedekking komt op een rol, en kan naar beneden vergelijkbaar worden vastgesteld om kamerbreed tapijt. De omvang van de rol die u nodig heeft is gebaseerd op de langste muur in uw ruimte. De vloer kan gemakkelijk worden gesneden om te passen rond obstakels en hoeken, voor een perfecte pasvorm in uw kamer. Dit type vloer is verkrijgbaar in een reeks verschillende ontwerpen en levert het voordeel van mogelijk patronen te gebruiken en eenvoudig voortgezet, zoals een diamant dienblad een antislipoppervlak. Het is mogelijk om deze methode te gebruiken voor zowel commerciële en residentiële eigenschappen en de dikte van het rubber kan worden gekozen afhankelijk van het gebruik. Het is ideaal voor werkplaatsen en garages, waar water of andere vloeistoffen een probleem kan zijn.

Rubber vloerbedekking in tegel vorm zorgt voor meer ingewikkelde of meerkleurige patronen. Deze werkwijze vergt echter extra berekening zodat het gewenste aantal op het gehele oppervlak te dekken. Sommige snijden van de tegels is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat ze precies passen. In ruimtes waar sprake is van een grote hoeveelheid water te gebruiken, kunt u vinden dat rubbertegels misschien niet de beste optie. Na verloop van tijd kan het water sijpelt tussen de naden van de tegels en de problemen voor de ondervloer veroorzaken. Rubberen vloertegels zijn ideaal voor een speelkamer.

Rubber vloerbedekking matten zijn een handige manier om een ​​extra verdieping die meer dan een die al bestaat te leggen. Dit een goede manier om een ​​anti-slip pad van de ene naar de andere vorm op een harde ondergrond, zoals leisteen of marmer, of als een waterdichte kussen voor vermoeide voeten in het werkgebied voor uw keuken. Het is gemakkelijk vast te stellen, en kan indien nodig worden verplaatst. Deze matten zijn verkrijgbaar in een waaier van verschillende diktes en kleuren, om het makkelijk te vinden aan uw behoeften te maken. Bijvoorbeeld, een relatief dunne mat is alles wat nodig is als het gewoon over zal worden gelopen, terwijl een dikkere gegroefde mat is beter voor gebieden waar je zou kunnen staan ​​voor langere tijd.

Voor een eco-vriendelijke optie, kan gerecycled rubber vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Je zult vaak in staat zijn om de details van de eerder gebruik van het rubber te vinden, of het was ooit banden of sportschoenen. Natuurlijk, indien de vloer moet worden verwijderd, kan opnieuw worden hergebruikt voor een ander doel.