4 soorten elektrische houders verklaard

1. Ground Fault Receptacle

2. Standard Houders

3. Droger Receptacle

4. Range Receptacle

Kwaliteit

bedrading

Er zijn veel verschillende soorten elektrische houders, en het is belangrijk om het verschil tussen hen allen weten, zodat je veilig kunt de draad van om het even wat in uw huis. Veel van deze verschillende soorten houders bestemd zijn voor een bepaald doel en daarom bepaalde spanning. Dit maakt het erg belangrijk dat u de juiste keuze.

Aardlek houders zijn verplicht in keukens en badkamers, en zijn ook nodig als je installeert stopcontacten in de tuin. De GFCI verkooppunten zijn zeer gemakkelijk te identificeren. Deze zullen twee smalle sleuven en een halve cirkel gat te hebben. Er zal ook een aantal knoppen op de houder voor testdoeleinden.

De zwarte knop wordt gebruikt om de houder te testen en de rode knop kan resetten. GFCI recipiënten hebben ingebouwde automaten en moeten regelmatig worden getest.

Standard houders zijn de normale verkooppunten die u rond uw huis. Deze moeten worden gevonden in woonkamers, eetkamers, en vele andere gebieden van uw huis. Ze worden gebruikt voor aansluiting van een verscheidenheid van verschillende toepassingen en apparatuur van verwarmingen TV.

Deze types van houders levert 120 volt en zal normaal gesproken een twee of drie pins stekker zijn. Ze lijken erg op GFCI recipiënten, maar zonder de reset knoppen.

Droger houders zijn speciaal ontworpen voor wasdrogers. Ze bieden voldoende vermogen voor de droger, met inbegrip van een 120V en 240V circuit. De droger bakje zal ofwel een drie of vier pins recipiënt. Alle nieuwere huizen moeten worden uitgerust met vier pin droger houders, omdat dit deel uitmaakt van het nieuwe gebouw code. De droger vergaarbak heeft vier pinnen die een 120V lijn en een 240V lijn zal bieden.

Diverse vereist veel meer vermogen dan een conventioneel apparaat, wat betekent dat de reeks houders veel krachtiger. Het bereik vergaarbak moet altijd worden uitgerust met een stroomonderbreker en is alleen bedoeld om te worden aangesloten op een elektrisch fornuis.

Bij de keuze van elektrische contactdozen, proberen om de beste kwaliteit die je kunt veroorloven te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten recipiënt. Idealiter één met “industriële” of “aannemer” afgedrukt op de behuizing moet het waarschijnlijker dat het een hoge kwaliteit houder.

Niet alle houders kunnen dezelfde soorten kabelinname. U moet controleren om uit te vinden of uw stopcontact in staat is om het gebruik van aluminiumdraad, evenals koperdraad. Als uw bakje is gemarkeerd met AL-CU dan kan het zowel gebruiken. Echter, als er een kruis door men dan slechts de andere vorm worden gebruikt.

Er zijn veel verschillende soorten houders omdat ze allemaal een andere taak uit te voeren. Door te kiezen voor de beste vergaarbak voor de taak die u ervoor te zorgen dat alles zo veilig als maar mogelijk is.