4 redenen voor onnauwkeurige luchtvochtigheid metingen

Controleer Indoor luchtvochtigheid met een hygrometer

1. Bathing

2. Cooking

3. Aquaria

4. slechte isolatie

Om uw huis comfortabel warm of koel te houden, luchtvochtigheid is een belangrijke factor. Onnauwkeurige luchtvochtigheid metingen kunnen voortkomen uit vele bronnen. Meer informatie over de 4 belangrijkste redenen voor onnauwkeurige luchtvochtigheid metingen hieronder.

Gebruik een hygrometer om de luchtvochtigheid te controleren in de kamers uit de buurt van de keuken en badkamer. De gemiddelde luchtvochtigheid leest u verkrijgen moet onder de 55 procent.

Hete stomende douche en sprankelend baden zijn de belangrijkste oorzaken van de hoge luchtvochtigheid. Zorg ervoor dat uw badkamer ventilator goed werkt, en houden de ventilator rooster schoon, zodat vocht kan verlaten.

Koken in grote potten van kokend water voegt vocht aan de verwarmde lucht boven de kookplaat. Installeer een keuken uitlaat fan, en het reinigen van de uitlaatpijp maandelijks, zodat warmte en vocht kan ontsnappen.

Een 20-liter aquarium zal voeg ongeveer een liter water maandelijks aan de lucht. Installeer een ventilator aan het plafond in het aquarium kamer, en bovenop de tank met zoet of zout water regelmatig.

Een slecht geïsoleerd huis zal toestaan ​​outdoor vocht in te voeren. Isoleer zowel de zolder en de kelder van uw huis naar de grond en de luchtvochtigheid te voorkomen sijpelen in het huis. Installeer dubbele beglazing Low-E ramen. Zij bieden een warme glasoppervlak tegen condensatie.