4 planten voor een heerlijk geurende tuin

Bouwen en onderhouden van een heerlijk geurende tuin zal u voorzien van verse goede ruikende bloemen gedurende de hele lente en de zomer. Er zijn vele soorten bloemen en struiken die kale geurende bloemen; dit artikel zal detail vier van de beste geurende meerjarige bloemen te planten in uw tuin.

1. Hyacinten zijn zeer geurende planten die elke zomer groeien van een ondergrondse bol. Voor het vroege voorjaar kleur en geur kiezen Matroos, Anna Marie en Carnegie rassen.

2. Lelies zijn verkrijgbaar in tal van rassen die een array van bloemen met unieke vormen, kleuren en grootte te ontbloten. Alle lelies zijn ongelooflijk geurig vooral Aziatische en Pasen lelies wiens geur zal snel een kamer te vullen bij het binnenkomen.

3. Lavender planten uitstoten een aantal van de meest aangename en herkenbare geuren van alle geurige bloemen. Elke soorten zullen opleveren stengels beladen met lavendel, waarvan bloemblaadjes behouden hun geur zelfs na uitdroging.

4. Creeping Phlox is een schaduw tolerant vaste plant die bloeit in het voorjaar en verspreidt door de tuin als bodembedekker. Het heeft een ongelooflijk verleidelijke geur die meer dan 5 voeten vandaan kan worden gedetecteerd. Bruce White is de makkelijkste Sluipende Phlox om te groeien en draagt ​​kleine witte geurende bloemen.